Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora emelest kaptatok iden...

Mekkora emelest kaptatok iden es igy mennyi a fizutok? Es milyen szakmaban dolgoztok?

Figyelt kérdés
En 4.5%-ot kaptam igy 914 brutto a fizum, szoftverfejleszto vagyok
2022. márc. 18. 20:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Akkor most en is kivancsi lennek az 1-2-3-as valaszolora... :) lehet becsatolni nyugodtan
2022. márc. 19. 14:47
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
Műszaki területen dolgozom (nem írom le pontosan, mert elég speckó, nem akarok felismerhető lenni) két helyen. A teljes munkaidős állásomban januártól 6%-ot kaptam, a másik helyemen szeptembertől kaptam 30%-ot. Most összesen 1,05 millió a bruttó bérem. Plusz a részmunkaidős helyen alap a 13. havi fizu, a másik helyen pedig premizált vagyok, ami három havi plusz fizetést jelent évente különböző célkitűzések teljesítése esetén. Jár cégesautó magánhasználatra is, ami azért ilyen üzemanyagárak mellett szerintem nem elhanyagolható és kb. ennyi. 60 óra a hivatalos munkaidőm, ami a gyakorlatban ennél azért jóval kevesebb, rugalmas mindkettő, így átfedésben tudom zömében csinálni. Nem mellesleg nő vagyok... ha ez számít.
2022. márc. 19. 16:06
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
1. Vagyok, a szerzodes titkos, a fizetesemet meg hiaba teszem be ugyse hiszed el... Linkedinen beteszed hogy remote, es keresel amerikai/egyesult kiralysagokbeli melot. Senior kategoriaban 70000 font/100000 usd/ev fizeteses nagyon sok van... Ha amr ott vagy jelentkezz parra es interjuzz le
2022. márc. 19. 19:22
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Beszerzőként dolgozom egy vidéki kisvárosban, "büfészakos" diplomával. 5,5%-os emelést kapok áprilistól, így br. 590 lesz az alapbérem, + cafeteria és ingyen ebéd a cégnél.
2022. márc. 19. 19:32
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Sört is kapsz?
2022. márc. 20. 08:13
 26/26 anonim válasza:
250.000 ftra 0 ft emelés.
2022. márc. 20. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!