Ti milyen árakon dolgoztok az adott szakmában?
Ha a régi helyére ugyan olyat az max egy óra.Ha másikat,akkor attól függ ,hogy milyen rendszerű volt az előző.Kéményes,vagy parapetes és milyen megy a helyére?
Ha oda nem volt még felszerelve,akkor milyen lesz ott és a gázcsonk ott van e,vagy azt is oda kell vinni a konvektorhoz?
Bp. belvárosban nekem először 2500-ért jött egy szaki, boltba is ment és megszerelt egy csapot ezért, azután 8000-ért levett és feltett egy WC-tartályt, ez 1,5 óra volt kb., víz- és gázszerelő épületgépész.
Falat bontani és diagnosztizálni 20 000-ért fog 1,5 óra lesz, javítani 1-2 óra 40-50 000 Ft.
Szóval nem időtől függ nála.
Gázkészülékkarbantartó 7500-ért jön márciusban.
Szerintem amiben a legtöbb pénz van az összes lakáshoz kapcsolódó szolgáltatásban, az az ingatlanfotózás.
Van, aki 200 fotót készít 1 óra alatt, de az is 12 000-be kerül, és ez nagyon olcsó, van, aki 1 fotót készít 50 000-ért. Tehát ki milyen szinten fotóz, és hova árazza be magát. És ennek a legkisebb a költségigénye, mert ugye digitális fotózásról beszélünk.
A többi munkánál mindig van anyag- és szerszámköltség és adó még ebben az árban, meg cipekedés, meg károkozási veszély, meg kel autó, parkolás, szerintem rosszabbul jön ki a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!