Ti milyen árakon dolgoztok az adott szakmában?
9: És megnézted az egyes fotósok képeit?
Ma egy ingatlant a neten adnak el képek alapján. pl. az Airbnb-t nem nézi meg a turista, mielőtt lefoglalja, mert Kínában lakik pl. Lefoglalja, kifizeti, és aztán utazik ide lakni.
De befektetők is vesznek látatlanban ingatlanokat megbízók által. Vannak olyan tulajdonosok, akik még soha nem is látták a saját lakásukat álőben.
Tehát minél jobb a kép, annál jobban teljesít a piacon.
Én pl. nem tudok egy pici helyiséget jól befotózni, hogy az mutasson a képen, nincs is nagylátószögű fényképezőgépem.
A másik, hogy egy rutinos ingatlanfotós 1 óra alatt megcsinálja, amivel te elszórakozol több hetet, tehát érdemes megfizetni. Át is rendezik, be is világítják a lakást úgy, hogy mutasson.
9: Mondjuk egy ilyen portfóliót én amatőrként 2 hét alatt készítenék el:
Most random választottam két ingatlant.
Nyilván a kazánt is meg tudnám szerelni ennyi idő alatt, de mivel mással akarom tölteni az életemet, felveszek valakit a munkára, akinek ez hamar megy, nem nulláról kezdi kitanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!