Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkahelyet válasszam?

Melyik munkahelyet válasszam?

Figyelt kérdés

Van egy munkahely ahova csak alkalmanként tudtam bejárni különböző okból kifolyólag . Viszont állandóra szeretnének embert

De nem tudtam rendesen be tanulni rengeteg a papír munka sok mindent kell számon tartani kiszolgálás mellett. Ráadásul üzlet vezető váltás is lesz ki tudja mennyire lesz stabil munka sokan le cserélődnek elmennek mivel nem túl sok a fizetés

Viszont több a szabadidő , vasárnap szabad és azért lazának mondható lehet telefont is használni. És a nyitva tartás is kedvezőbb.Viszont ugye órabérben van és nem is fizet túl sokat. És meg az sem biztos hogy a bérletemet álljak.

És van egy másik állás lehetőség. Ebben már van tapasztalatom ,nem is igazán kene be tanulni , hajtósabb valamennyivel, itt már ha úgy osztanak be egész hétvégén dolgozni kell. Több lenne a pénz valamennyivel és van délutáni és vasárnapi pótlék. Csak sajnos 5:20ra bent kellene lennem. És én 30km-rol járnék be,a buszmegállótol meg azért gyalog messze lenne a bolt. Biciklivel meg megoldható . De már 3körül kelnem kene hogy elérjem az első buszt ,mikor délelőttös vagyok . Szóval kimerítőbb lenne a korán kelés miatt ,és a hajnali bicikli és séta miatt . De több lenne a pénz .

Melyiket választanátok ?

2022. márc. 18. 06:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyivel lenne több a pénz? (százalékban)
2022. márc. 18. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonlóba vagyok én is.

Nekem 60km-re lett volna 20km autóval a legközelebbi város ott fel a vonatra (ingyenes) és úgy a munkahelyre. 3:15-3:30 körül kéne kelni, de inkább elengedtem.

2022. márc. 18. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!