Melyik munkahelyet válasszam?
Adott a jelenlegi munkahelyem és egy másik, ahová szeretnék ha elmennék.
A mostani munkahelyem közelebb van, jobban fizet, most jogy már betanultam nem mondhatom nehéznek, jóformán én vagyok a legtapasztaltabb így nem igazán szólhat bele senki a munkába kvázi senkk nem ért hozzá. Viszont a negatívum, hogy a munkatársakkal nem igazán vagyok egy szinten szellemileg ahogy érzem, bár nagyrészt egyedül dolgozom, mégiscsak találkozok velük, illetve itt csak egy egyszerű gépkezelő vagyok és ha odajutnék, hogy váltsak akkor csak ilyen tapasztalatot tudok felmutatni. Elvégre nem akarok egész életemben gépkezelő lenni. Igaz csak fél eve dolgozok szóval még lehet korai ezen gondolkozni.
A másik munkahelyen irodai környezet, felelősségteljes munkakör, jófej kollégák, egy közeli ismerosommel dolgoznék együtt. Viszont kevesebb fizetés, napi fél óra oda és fél óra vissza az út. Illetve a munka is elég nehéznek tűnik, biztos megtudnam tanulni, de nem egyszerű (ugye a gép kezeléshez képest pláne), viszont relevánsabb az az irodai tapasztalat úgy gondolom, mellesleg ugye tiszta mumkahely is lenne.
Viszont nemtudom eldönteni melyik lenne a jobb. Nektek mi a meglátásotok?
"A másik munkahelyen irodai környezet, felelősségteljes munkakör, "
Mondjuk nem derült ki, hogy milyen végzettséged/képzettséged van és az irodában milyen munkakörben kellene dolgozni,
Ezek azért lényeges infók lennének.
Mint irtam jobban fizet a mostani munkahelyem a gépkezelés. Műszak
ra meg azért nem tertem ki mert 1 muszak mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!