Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkahelyet válasszam?

Melyik munkahelyet válasszam?

Figyelt kérdés

Adott a jelenlegi munkahelyem és egy másik, ahová szeretnék ha elmennék.

A mostani munkahelyem közelebb van, jobban fizet, most jogy már betanultam nem mondhatom nehéznek, jóformán én vagyok a legtapasztaltabb így nem igazán szólhat bele senki a munkába kvázi senkk nem ért hozzá. Viszont a negatívum, hogy a munkatársakkal nem igazán vagyok egy szinten szellemileg ahogy érzem, bár nagyrészt egyedül dolgozom, mégiscsak találkozok velük, illetve itt csak egy egyszerű gépkezelő vagyok és ha odajutnék, hogy váltsak akkor csak ilyen tapasztalatot tudok felmutatni. Elvégre nem akarok egész életemben gépkezelő lenni. Igaz csak fél eve dolgozok szóval még lehet korai ezen gondolkozni.

A másik munkahelyen irodai környezet, felelősségteljes munkakör, jófej kollégák, egy közeli ismerosommel dolgoznék együtt. Viszont kevesebb fizetés, napi fél óra oda és fél óra vissza az út. Illetve a munka is elég nehéznek tűnik, biztos megtudnam tanulni, de nem egyszerű (ugye a gép kezeléshez képest pláne), viszont relevánsabb az az irodai tapasztalat úgy gondolom, mellesleg ugye tiszta mumkahely is lenne.

Viszont nemtudom eldönteni melyik lenne a jobb. Nektek mi a meglátásotok?

#munkahely #pénz vagy iroda
2019. júl. 22. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

"A másik munkahelyen irodai környezet, felelősségteljes munkakör, "

Mondjuk nem derült ki, hogy milyen végzettséged/képzettséged van és az irodában milyen munkakörben kellene dolgozni,

Ezek azért lényeges infók lennének.

2019. júl. 22. 08:43
 2/5 A kérdező kommentje:
A végzettségem kb kukába való. Nem találtam vele munkát nem azzal dolgozom és ott sem lenne hozzá semmi köze. Tervező lennék, szintén megkellene tanulnom mint a gépkezelést.
2019. júl. 22. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az irodai munkánál többet keresnél? Gépkezelőként hány műszakba vagy? Irodai munkánál hány műszakba lennél?
2019. júl. 22. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Mint irtam jobban fizet a mostani munkahelyem a gépkezelés. Műszak

ra meg azért nem tertem ki mert 1 muszak mindkettő.

2019. júl. 22. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszú távon érdemes lehet az alapján dönteni, hogy melyik mutat jobban az önéletrajzodban.
2019. júl. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!