Melyik munkahelyet válasszam?
Van 2 közül választék, pc mániákus vagyok:
1.) Informatikus 125-140000Ft:
Nyugis munka, notebook előtt. Sokat segített a főnök még ha munkanélküli is voltam, mindig volt alkalmi pénzek.
2.) Marketinges 200-230000Ft:
Akinek készítettem weboldalt és reklámot, SEO, és a főnöknőnek annyira megtetszettem hogy felkínálta ezt a lehetőséget.
De sosem foglalkoztam marketinggel, és mondtam neki hogy félek hogy csalódik bennem és nagy a roham is náluk, nem megszokott. Azt mondta 28 vagyok, betanulok biztosan...
--------------
Ki mit választana, és miért?
Én biztos, hogy az 1-est.
Még, ha kevesebb pénzért is, de normális a főnök ami nagyon sokat számít, a másodiknál inkább csak rá akarnak beszélni "Á, fiacskám biztos jó leszel oda".
Az elsőhöz értenél is, és néha esnek le plusz mellékesek.
A marketing (engem legalábbis) pedig teljesen hidegen hagy.
28 vagy válaszd a kihívással teli munkát. Ráérsz még a "nyugdíjas" tempóra.
Én legalábbis ezt tenném ;)
(továbbá ha tényleg annyira jófej az előző főnök, ha nem is jön be a több fizetéses verzió és ott hagyod, akkor még mindig választhatod ezt szerintem előbb vagy utóbb)
Te most komolyan ennyi információból nem tudod eldönteni? Elég sokan válaszoltak, mi kellene még??
Kicsit életképtelen csóka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!