Mennyire tudtok lazán viselkedni egy állásinterjún?
Általában izgultok vagy természetes módon viselkedtek?
Rákészültök vagy lesz ami lesz módon mentek?
4 allaskeresesi idoszak volt már az életemben (bsc alatt, msc alatt, diploma utan, és egyszer váltottam)
Egy idő után megszokod és egyre jobb leszel.
Az elején, pályakezdőként nyilván én is izgultam. Szó szerint az életem, megélhetése múlott azon, hogy valaki végre alkalmazzon.
Most tízen év munkatapasztalattal és még nem túl idősen, hogy a munkáltatónak attól kell félnie hogy rövidesen nyugdíjba mennék, elég jó helyzetben vagyok. Inkább a munkáltatók versengenek értem. Meg eleve van hol dolgoznom, nincs veszíteni valóm, így tudom lazán kezelni, nincs kimondottan tétje. Az egyik céget pl legutóbb visszamondtam. Majd pár héttel később ők hívtak fel, hogy kedvezőbb feltételekkel, magasabb fizetésért nem gondolnám-e meg magamnak. Az én szememben ez így elég komolytalan, miért nem lehetett az elején ezzel kezdeni?! De valahol jól is esett, hogy fontosnak tartanak és felhívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!