Állásinterjún, hogy kell viselkedni?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon félénk voltam és nem is kaptam meg a melót, akkor beképzeltnek kell lenni, hogy én vagyok a legjobb, ezt, meg azt kiválóan végzem és én vagyok a király?2016. máj. 30. 11:33
1/4 anonim válasza:
Nem beképzeltnek kell lenni, hanem magabiztosnak!
2/4 anonim válasza:
Szerintem több összetevője van a sikernek: pontosság, ápolt megjelenés, illemtudó viselkedés és amit az első válaszoló is írt, a magabiztosság.
3/4 anonim válasza:
Inkább a kettő között. Az sem jó ha túl félénk vagy, halkszavú és csak tőmondatokban válaszolsz a kérdésekre.
De az sem jó, ha folyton magadat fényezed és magadon ömlengsz.
4/4 anonim válasza:
Legyél magabiztos, ne nagyképű, ne a betanult sablonválaszokat mondd, hanem legyél kreatív. Meg jól fel kell mérni a terepet, ahol komolyak ott viselkedj komolyan, ahol humorosabban veszik a dolgot, ott te is próbálj humoros lenni. Ilyen egyszerű. Meg persze ne leokádott pólóban meg spermafoltos mackóban jelenj meg. Ahol nem elvárás az hogy kiöltött oda ne is öltözz ki de normális ruhában legyél. Ezek sem garantálják hogy te leszel a befutó de azért növeli az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!