Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatal huszonévesek, nektek...

Fiatal huszonévesek, nektek mennyi megtakarításotok van?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok nekem most másfél millió forintom van félretéve. Szerintem jól is keresek mert nettó 340 ezret megkeresek. Viszont sok velem egykorú ismerősöm már házat lakást vett és ettől sajnos távol állok még. Pedig szertnék hamarosan családot is.

Kilátástalan kicsit most az életem.

2022. márc. 13. 19:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
#9 Fegyverrel tobbre mesz ilyen helyzetben, mint 10 disznoval meg par Ha kerttel. Egy olyan rendszerben, ahol nem ved a torveny, azaz farkas torvenyek uralkodnak, akkor vagy a leggazdagabb ha nincs semmid. Onnantol kezdve hogy van elelmiszered celpont leszel.
2022. márc. 13. 22:55
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Van fegyver is , mivelhogy a vadász körbe benne van a férjem.
2022. márc. 13. 23:00
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
De komolyabbat nemis lehetne beszerezni sajnos hogy megvedd magad.
2022. márc. 13. 23:02
 14/29 anonim ***** válasza:
30%
Dehogynem. 🙂 Be lehet. Viszont az, hogy van elelmiszered, ami nem a pinceben van eldugva tartos kiszerelesben, ugyan ugy celpontta tesz, fegyver ide vagy oda.
2022. márc. 14. 06:59
 15/29 anonim ***** válasza:
41%

28 vagyok, szülőkkel élek. 6,5 millió

Azért 24 évesen még nem sokan tudnak önerőből lakást, házat venni. Még ha valami sztár szakmájuk vagy diplomájuk van, akkor se életszerű hogy összespóroltak volna annyit, max hitellel, vagy anyuci apuci alájuk rakott egy ingatlant. Inkább ez jellemző.

2022. márc. 14. 07:10
 16/29 anonim ***** válasza:
40%
4 millióm van most. Kb. 1 éve dolgozom, és albérlet mellett spóroltam össze.
2022. márc. 14. 08:19
 17/29 anonim ***** válasza:
33%
Előző vagyok: 25 éves, szoftverfejlesztő (diplomás)
2022. márc. 14. 08:20
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

Nekem tavaly lett meg az elso milliom 24 evesen. Iden 25 leszek es probalom 500ezer Ft kornyeken tartani a megtakaritasom, de allandoan jon valami varatlan kiadas. :( (Pl.: Orvos)

Most szja mentesseggel 295ezret keresek, de amugy 230 korul lenne. Van autom es mivel nincs ceges jarat, azzal jarok munkaba, persze sajat zsebbol.

Elkezdtem egy tanfolyamot es az a terv, hogy munka mellett csinalom majd, hatha nem halok ehen az inflacio miatt.

Augusztusban leszek 25

Lany vagyok

2022. márc. 14. 10:19
 19/29 anonim ***** válasza:
50%
23 éves vagyok, egy forintom sincs.
2022. márc. 14. 18:21
 20/29 Help24 ***** válasza:
82%

Én, bár nem vagyok húszon éves, de egy bízom benne egy kis motivációt adhatok át. Először is én 24 évesen örültem volna, ha 250 000 ezret kerestem volna, nem hogy 340 000 ezret. Minden irigység nélkül mondom neked, hogy jó úton haladsz és ne a kilátás helyzeten gondolkodj.

Fontos, hogy átfontolt legyél a pénzügyek terén, de ne foszd meg magadtól az életet azzal, hogy csak mindig gyűjtesz és gyűjtesz és közben nem élsz semmit csak azért, mert a terveidben van a Ház megvásárlása esetleg autó és egyéb. A másik, hogy két ember kell a tervek megvalósításához, hiszen a pároddal ugyan azt a levegőt fogjátok szívni és élni a mindennapjaitokat összetartásban és erőben.

Sajnos manapság igen nehéz megtalálni az ideális partnert, akivel komolyan lehet tervezni ilyen tervekben. Van kivétel, de ritka és ez igaz a férfiakra és nőkre egyaránt.

Harmadik részről pedig nem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan emberek is akik sajnálatos módon jutottak ingatlanhoz például örökölte egy halálozás miatt. Ismerek ilyeneket nem kevés van belőlük. Aztán, vannak azok az emberek, akiknek a szülei bele adnak a lakásba és úgy jutnak hozzá, de akiket Én ismerek ilyen téren ott törlesztik is vissza a szüleiknek minden hónapban.

Amiről beszélek az nem tudom mennyire volt hasznos számodra, de egyet tudj, hogy még mindig nem van elkésve és sajnos sokak még ennél rosszabb kilátásokban élik mindennapjaikat. Te, már tettél egy lépést előre, ami nagy dolog a megtakarításodat tekintve is.

Az életben, csak előre és előre. Ne tegyél fel kérdéseket Magadban a negatív érzelmek irányába, mert az le harcol. Pozitívan és megállás helyett, menny és küzdj meg azért, amit szeretnél. Hidd el jó úton haladsz, ha még ezt senki nem mondta Neked.

*Én 24 évesen 1 000 000 millió Ft alatti összegem volt. 33 évesen 4 500 000 ezer Ft felett, ami több mint 9 000 000 millió Ft felett lehetne most, ha nem vettem volna saját Születésnapomra 5 000 000 millió-ért autót.

Ezért is írtam, mindenki más és más céllal rendelkezik. Én azt tudom, hogy ezt az autót bármikor el is adhatom, ha akarom és mivel az új autók ára most fel ment 150-200 000 ezer Forinttal ér kevesebbet.

Tisztelettel:

Egy fiatal

33 éves.

2022. márc. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!