Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más fönök is ilyen?

Más fönök is ilyen?

Figyelt kérdés

Anyám be ajánlott egy ismerösének hogy amikor nem a gyárban dolgozok akkor legyek ott nála a konyhájában egy kisegítői mosogató munkás.

Mosogatok,takarítok,zöldséget pucolok, és le hordom a szemetet, úgy mondd konyhai kisegitőnek lettem felvéve, mert nagyon kell a pénz mert nem keresek jól.

És ma volt a második napom, erre az a pultos (pultos és egyben fel szolgáló ) csaj elött kérdezte meg tőlem hogy kell-e a pénz oda adja-e nekem, vagy nem kell, és a kolléga nő elött adta nekem oda az aznapi béremet és így látta hogy reggel 7től délután 15óráig 8ezret kaptam ( mert nem bejelentett állás gondolom, amúgy ő mondta hogy legyen ennyi a bérem, pedig kérdeztem másnak mennyit add ezért de azt mondta ahhoz nincs közöm, erre kifizet más ember elött, de nekem nincs közöm más mennyit keress fura.)

A lényeg hogy nagyon rosszul esett, hogy meg kérdezte oda adja-e a béremet mintha annyi pénzem lenne hogy nem tudom akarok-e pénzt vagy sem, vagy mintha ingyen dolgoztam volna ki a belemet is. Fájt ez a kérdés mert nem jó kedvből vagy unalomból mentem oda hanem mert nagyon kell a pénz.

#pénz#fizetés#bér
2022. márc. 10. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Anyad jol megszopatott, van egy csavo, Balazskanak hivjak, szokott ide irni, vele vedd fel esetleg a kapcsolatot, vannak jo álláslehetőségei.
2022. márc. 16. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Fogadd el, tedd túl magad rajta, még mindig jobb ha nem fizetne!

Bruttósitva havi 250-nek felel meg kb. ma ez teljesen átlagos bérezés hazánkban ebben a pozícióban.

2022. márc. 16. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, én is csináltam hasonlót "próbanap" címszóval. Reggel 7-este 7-ig kaptam kézbe 12 ezer forintot, illetve másik helyen délután 4-este 11-ig 8 ezret. A pultos adta oda a fizut a nap végén és természetesen nem voltam bejelentve..
2022. márc. 16. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez rabszolgamunka. Ne hagyd magadat!!

Én diákként keresek nettó 1400 forintos órabért és irodai munkám van, céges laptop+ telefont kaptam, mellesleg itthonról dolgozom!

Átlag pultos vagy bármilyen hasonló meló is fizet minimum ennyit, ad személyzeti étkezést,borravalót elteheted. Ez maximális kihasználás!!

2022. márc. 17. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!