Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy főnök miért csodálkozik...

Egy főnök miért csodálkozik ha egy alkalmazott azonnal otthagyja őt, ha az egyetemi tanulmányai és a munkaideje ütközni kezd?

Figyelt kérdés

Úgy jött ide hogy már a legelején tisztázták: mikor van egyetem, és úgy lett kialakítva a munkaidő, hogy ne ütközzön az egyetemmel. nem is volt gond.

Majd változott a munkaidő és láss csodát ütközik azt egyetem. A fickó meg mondta neki ez így nem jó. erre mondták neki hogy akkor ott az ajtó.

Ő meg megköszönte a „szíves „ hozzáállást és azonnal fel is mondott.

A főnök meg savazza őt mekkora szemét hogy csak úgy itthagyja a céget. de miért lenne ezért szemét?

2022. febr. 28. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Jól tette. Én is ugyanilyen cipőben voltam. Annyi, hogy nekem nem mondták, hogy el lehet menni, hanem egyszerűen nem érdekelte őket a kérésem. Fel is mondtam, amit persze nem akartak elhinni és úgy gondolták, hogy viccelek, de amikor a hr-ről visszaérve mutattam a papírt, hogy ez nem vicc akkor leesett az álluk.
2022. febr. 28. 08:48
 2/6 anonim válasza:
91%

Mert gyökér.

Én is egyetemre járok a munka mellett, simán felmondanék ilyen szituációban.

Vagy bármi másban, ha annyi lenne rá a reakció, hogy "ott az ajtó".

2022. febr. 28. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert úgy gondolja, hogy lehet rugalmasnak is lenni.
2022. febr. 28. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Mert az o élete évtizedek óta a vergődő kis cége körül forog és ezért azt hiszi, másnak is fontos.
2022. febr. 28. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
#3 Mármint, hogy az egyetem átrendezi az órákat mert EGY hallgató dolgozna akkor? Valószínű 😂
2022. febr. 28. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Viszonylag gyakori szitu. Újdonság, hogy egy munkavállaló kiáll magáért, nem nagy dolog. Máshol meg beiskolázzák a munkavállalót és rugalmas munkaidőt is biztosítanak mellé. Ilyen helyet kell keresni. :)
2022. febr. 28. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!