Ha cégen belül váltanék fél évvel a felvétel után az mennyire bunkó?
Ősszel vettek fel, alulfoglalkoztatott vagyok és most kicsit jobb a munkaerőpiac mint akkor volt. Arra gondoltam, hogy esetleg beszélnék a főnökömmel arról, hogy másik osztályra áttudok-e menni.
(Közben ráadásul képeztem is magam)
Ez visszatetsző lehet? (1 hónap volt a kiképzésem felvétel után)
Hasonló cipőben vagyok, ősszel kezdtem, bank, multi.
Én egy vizsgára készülök, és az a tervem, hogy ősszel, a vizsga letétele után váltok házon belül egy másik területre.
A legtöbb multiban van policy arra, hogy 1 év után támogatják az esetleges migrációt, ha van rá igény, mert nekik is érdekük megtartani a munkaerőt.
A féléves váltásokat nálunk hangsúlyosan nem szeretik, múltkor hallottam erről beszélni egy elég szenior Managert, de szerintem mindenképp meg kell próbálnod jelezni, és segíteni fognak, nekik sem érdekük a demotivált kifelé kacsintgató munkavállaló. Azt is el tudom képzelni, hogy azt mondják, jó, menj, csak várd ki amíg találnak embert a helyedre, szóval mondjuk 2 hónap helyett várnál 2-4 hónapot, és úgy mennél.
1 hónap betanulás nem is olyan vészes egyébként, ez előnyödre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!