Mi kell egy sikeres állásinterjúhoz?
Csinosan voltam felöltözve, szép is voltam (szerintem) ,kedves, intelligens, tisztelettudóan viselkedtem . Mégsem vettek fel. Lehet az volt a baj, hogy nem voltam elég határozott? Sajnos én ilyen vagyok, csendes , visszahúzódó lány, de számítani mindig lehet rám.
19/L
"Csinosan voltam felöltözve, szép is voltam (szerintem)"
Ez csak bizonyos munkák esetén és csak férfi főnöknél szempont. De persze, van olyan helyzet, ahol kiteszed a cicit és azért vesznek fel, de hidd el, nem akarnál olyan főnöknek dolgozni.
"csendes, visszahúzódó" - Sose sajnáld, inkább pozitív tulajdonság :) Én épp irodai alkalmazottat keresek a webáruházamhoz, a fenti tulajdonságok alapján simán felvennélek (érezhető, hogy megvan benned a megfelelő komolyság), viszont esetemben a gépelés feltétel, nálam itt estek ki sokan.
Amúgy Vácon van, ha esetleg tudsz gépelni :)
Nem feltétlen jelenti azt, hogy veled van a baj.
Lehet találtak jobbat, aki ugyan annyi pénzért mondjuk több tapasztalattal rendelkezik, ennyi. Sose derül ki. Haladj tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!