Sikeres állásinterjú végén az elköszönésből lehet sejteni már valamit?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 10:45
2/6 anonim válasza:
Nem, könnyen lehet, hogy sok interjúztatás után kezdik csak a kiértékelést.
3/6 anonim válasza:
Előfordulhat, attól függ, hogy köszöntek el. Voltam már olyan interjún, ahol sürgősen kellett az ember, és kb épp csak nem azt mondták, hogy másnap kezdhetek. Mire hazaértem, már jött is a mail az ajánlattal. DE ha csak valami sablonszöveget mondanak, abból bármi lehet.
4/6 anonim válasza:
"Majd értesítjük" - tuti nem vettek fel :D
5/6 A kérdező kommentje:
Mert mit mondanak annak, akit fel is vesznek?
2018. jún. 6. 06:35
6/6 anonim válasza:
Egyik helyen megkérdezték a végén, hogy a cv-mben levő e-mail címen elérnek-e. Ebből egyből tudtam, hogy nem kellek, mert amúgy telefonon hívnának.
Egy másik helyen meg a végén nem nyújtották a kezük kézfogásra.. ez is egyértelmű volt.
A legutóbbi helyen azt mondták, hogy ma 3 embert hallgattak meg, kb. egy szinten van mindenki... ehhez sem fűzök nagy reményeket.
De olyan is volt, ahol annyira lelkesek voltak a végén, hogy biztos voltam benne, hogy én kellek, aztán mégsem.
... szóval erre nem lehet alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!