Az miért olyan nagy elvárás, hogy ne kelljen visszatérni az irodába ha valaki nem akar?
Figyelt kérdés
Engem remote vettek fel és képeztek ki a COVID miatt.
A csapat a COVID kezdete óta remote dolgozott 100%-ban.
Most a főnök azt szeretné, hogy heti minimum 1x az irodából dolgozzunk. Amit én nagyon nem akarok mert nekem 3 átszállással kéne ingáznom naponta és messze is van.
Miért olyan elfogadhatatlan, ha valaki 100%-ban otthonról szeretne dolgozni?
(Más kollégám is van ezzel így egyébként)
2022. márc. 6. 12:16
21/26 anonim válasza:
Nekünk is vissza kell menni az irodába ráadásul úgy, hogy a főnök megmondta, hogy covid után semmi HO nem lesz. Még eseti sem. Eléggé elvette kedvem mert a cégnél a többi részen továbbra is lesz HO, igaz nem teljes de heti 2 nap biztosan.
22/26 anonim válasza:
Fú nálunk utálnál, heti 2 nap iroda kötelező bent. :D
23/26 anonim válasza:
Hazai home office melók arányszáma 5 százalék alatti. Azért átlag 15 körül van, Írországban és finneknel közel 25 százalék. Persze csoro kelet európai országok akarják megmagyarazni, hogy miért is csinálja rosszul a gazdagabb nyugat.
24/26 anonim válasza:
Link: [link]
Itthon nem éri el a 4%-ot a hazai munkavállalók között ez a forma. EU-s átlag is 10 % körül van [Kelet Európai adatok lehúzzák] De az első három: Finnek 25,1 % ; Luxemburg 23,1 %
25/26 anonim válasza:
Egyszerű, menj olyan céghez ahol van full remote. Rengeteg lehetőség van már.
26/26 anonim válasza:
Én is emiatt váltok most munkahelyet. 2 évig működött a full remote (sőt, mindenki jobban, kevesebb hibával dolgozott). Most heti 2-3 nap bejárást akarnak, én 70 perc autóútnyira lakom, szóval részemről viszlát. Azt az időt, amit elfecsérelnék, nem tudják visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!