Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudnék elhelyezkedni a...

Hogy tudnék elhelyezkedni a szakmámban?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, tavalyelőtt végeztem mint szoftverfejlesztő (OKJ). Semmi tapasztalatom sincs, 4-es lett a szakmai vizsgám, de azon belül is inkább a webfejlesztés felé hajlok.

Dolgoztam már gyárban, műszaki boltban, de nem ez a tervem, hogy egész életemben ezeket a munkákat végzem.

Tanácsokat kérnék, hogy tudnék elehelyezkedni, ha nincs tapasztalatom?

Előre is köszönöm! :)

2022. márc. 3. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát, azért azt elvárják, hogy heti 1-2 alkalommal bemenj az irodába, ritka az, hogy soha nem kell bemenni. A cégek 95 %-a Pesten van, azért Pécsről nehezen ugrik fel.
2022. márc. 3. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Hogyne, IT munkaerőhiány van, de nem az olyan “ájtí szakemberek ek”, akik 4-esre vizsgáztak egy szaros okj-n, semmi tapasztalatuk nincs, és arra képtelenek, hogy a “zinterneten” megnézze a linkedint vagy a professiont és a gyakorin rinyál
2022. márc. 3. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahogy írták előttem, szinte minden nagy cégnél van már full home office lehetőség. Revolutnak pl. nincs is fizikai irodája Magyarországon, ha akarnál sem tudnál bejárni.
2022. márc. 3. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Először is olyan munkahelyet kellene találnia ahova bejárhat.
2022. márc. 3. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha a német megy, akkor Deutsche Telekom. Ha az angol, akkor Aldi IT Solution.

Pécsi vagyok.

2022. márc. 3. 21:33
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

12.-es!

Nem szabad talán tapasztalat/tanács után kérdezősködni ezen az oldalon? OKJ nem ér semmit, nem az szabja meg mit tudok, de azért leírtam.

De köszi neked is.

2022. márc. 4. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Megkérdezhetem, hogy neked mennyibe került ez a OKJ-s szoftverfejlesztő tanfolyam? Én is leszeretném rakni, de eléggé (véleményem szerint) drágák. Amiket én néztem azok 2milliótól vannak.

2022. márc. 24. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!