Mennyi pénzből éltek 25-26 éves fiatalként Budapesten?
Figyelt kérdés
A havi jövedelemre gondolok (cafeteria juttatásokkal együtt). Végzettséget és pozíciót is írjatok kérlek!2022. márc. 1. 22:21
11/16 anonim válasza:
#10, kikapcsolódás. Érthető szerintem, hogyha valaki jobban keres, jobban érdeklik a pénzügyek, mint azt, aki 140 ezret keres. Van, aki sorozatot néz, van aki facebookot pörget, instagramot, tiktokot. Szerintem ezeknél semmivel sem rosszabb a gyakorizás.
12/16 anonim válasza:
+ Ez ki fogja ütni a biztosítékot biztosan: de a mai világban nettó 400-500 ezer forint sem sok. Amilyen lakás árak vannak, soha nem jön össze belőle. Pláne Budapesten. Persze értem én, hogy tanárként, Lidl-ben, irodai melósként nem lehet megkeresni 500 ezret, csak a felét, és emiatt soknak tűnik. De aki ennyit keres, az nyugdíjba fizet, magánorvosnak ad csomó pénzt, és stb, a kiadások is jócskán megnőnek.
13/16 anonim válasza:
8as vagyok.
Hidd el csajozás stb. is megvannak, de szeretek feljönni gyakorira, pár kategóriát meg pár kulcsszót megnézek, nem is gondolnád mennyit lehet itt tanulni, illetve ha csak 1-2 hasznos dolgot tanulok már megérte.
Másrészt ez valóban átlag feletti fizetés, de nem olyan sok azért. Illetve én 5,5 évig tanultam rengeteget suliban is, gyakornokként is.Az is átlag feletti volt. Igyekszem amúgy pár éven belül nettó millió föle tornászni a fizum (folyamatosan tanulok, fejlődök stb.) illetve mellette egyéni vállalkozást is indítani.
14/16 anonim válasza:
Nettó 350k, plusz havi 30k cafi
Közgazdasági diplomám van, jelenleg egy nemzetközi olajcég szolgáltató központjában (SSC) dolgozom.
25/N
15/16 anonim válasza:
Fiatalabb vagyok, de úgy, hogy a lakhatásért nem kell fizetni, csak a telefonszámlámért, egy hitelért, és a kajáért, úgy keresek kb. 160 ezret (természetesen nem teljes munkaidőben) + kapok 25.000 Ft "egyéb bevételt" is.
16/16 anonim válasza:
Annyi évesen nagyon sokból éltünk a feleségemmel,mert öregapámnak nagyon jól menő cége volt.(saját ház,két új autó,én dolgoztam de annyit sem kerestem amit eléttermeztünk hetente..).Aztán apám elb@szta.-:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!