Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyi válság, miért nem...

Munkahelyi válság, miért nem találom sehol a helyem?

Figyelt kérdés
Harmincnyolc éves vagyok tavaly novemberig folyamatosan 17évet ledolgoztam de tényleg egy napot nem hagytam ki! Tavaly novemberben elküldtek leépítésre hivatkozva azóta 2helyre is felvettek volna de v.pénz vagy egészségügyi dolgok miatt nem vállaltam!Most vissza mentem régi munkahelyemre de úgy érzem életem legrosszabb döntése volt nem megy már úgy mint ezelőtt 12évig! Egyszerűen nem értem mi van velem, nem voltam ilyen mindig mentem csináltam de most semmi sem jó de miért lehet ez?

2022. febr. 24. 05:10
A kérdező szavazást indított:
Munka
Nem találom a helyem
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
12 évig dolgoztál ugyanazon a helyen és csodálkozol, hogy nem megy? Ettől rövidebb idő alatt is bőven kiég az ember, olyankor kell váltani. Én tavaly, 7 év után váltottam, de előbb kellett volna.
2022. febr. 24. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

“ 17évet ledolgoztam de tényleg egy napot nem hagytam ki! “ szabin se voltál?

“ Tavaly novemberben elküldtek leépítésre hivatkozva”

Végkielégítést megkaptad legalább?

2022. febr. 24. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem munkahelyi válság, hanem belső, lelki válság.

Sajnos az emberek legnagyobb része nem törődik a belső állapotával, nincs belül megalapozva egy szilárd, stabil “menedék”, így az élet viharai ide-oda rángatják.

2022. febr. 24. 08:36
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
12 év még annak is sok egy helyen, aki jól tűri a monotonitást.
2022. febr. 25. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyilván voltam szabadságon akkor úgy írom, hogy folyamatos munkaviszonyom volt 17év,Lehet inkább tényleg lelki okai vannak úgy utálom az embereket mint a szaromat! Társasági ember voltam,de ez a sok aljasság kétszintűség meg undorodtam!!És nár nincs kedvem emberek között lenni...
2022. febr. 25. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

A szabadság kevés.

Egyszerűen melót kell váltani, mert az az évi 1-2 szabi kevés.

Egy új munka azzal jár hogy betanulsz, új kollégák, talán új időbeosztás, új környezet, új szokások, (akár csak az, hogy máskor van ebédszünet) új útvonal munkába menet.

Ez mind kizökkent. Először nehéz, de jót tesz.

Újak a kollégák szokásai, pl, hogy szünetben horoszkópot olvastok, vagy bármi banális dolog.

Kb. 4 évente munkát kell váltani, hogy ne rozsdáaodj be.

2022. márc. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!