Mire lehet számítani?
Ti mire számítotok, hogy mi lesz magyarországgal illetve a világgal?
Nektek nem érdekes, hogy a covid árnyékában mindent meg tudnak csinálni, illetve kinek tűnt föl, hogy ez a 3. világháború, illetve a 4. világháború?
Mindenhol a benzin az egekbe, az inflációról nem is beszélve....
Tényleg egy pár éven belül átrendeződhet "megint" a világ?
Nem sok jót látok....
Többször volt már olajárrobbanás, ettől semmiféle világháború nem tört ki.
Magyarországon sokkal magasabb infláció volt évekig a 1990-es években (20% feletti is), nem ez a nevetséges 5%. Túléltük.
A világ annyiban rendeződik át, hogy az USA relatív ereje gyengül, és Kína minden szempontból jön fel. Ezt érdemes észben tartani.
"Nektek nem érdekes, hogy a covid árnyékában mindent meg tudnak csinálni"
Nekem azért nem érdekes ez, mert a magyar szarik mindenre, legyen meg a pénze, melója, kajája, 400-500ezres ájfonja, és befogja a száját.
Az internetadó ellen érdekes módon előbukkant a sok forradalmár, az érthetetlenül magas adók miatt(jah hogy az a cigányok megélhetésére, és "egyéb" zsebekbe kell) nem háborog senki... Kicsit ki kéne mozdulnia az embereknek, legfőképpen nekünk fiataloknak, hogy szálljon már magába az a maréknyi öltönyös féreg, de hát úgy látszik mindenki saját ingatlannal rendelkezik, és új autóval 25 éves korára.
Nagyon buta emberek vezetik az országot, és buták azok is akik benne élnek, én a kevés kivételt képezem mert kénytelen vagyok itthon maradni.
Pontozhattok lefele, de az az igazság amit írok.
Sajnos a kovid mutálódása soha nemlátott mértékben tör előre, ez elég szar jövőt vetít elénk.
Ez a kovid lerendezi a jövőnket, fokozatos gazdasági leépülés jön és ennek nyomán világszerte államcsődök. Ezután talán sikerül újrakezdeni az életünket de nemlesz valami leányálom ez a menet azt garantálom.
Oltásaidtól okosabb lettél, te bölcs? Ha kérhetem ne kötekedj, az hogy valaki nem oltatta magát és nem is fogja, az nem társadalmi rétegtől függ, tudok ám egyetemet végzett fiatalról is, illetve rendőrről is aki készen áll a pálya elhagyásra is a sok mocskolódás miatt.
2#es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!