Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldi munka, engedjem vagy...

Külföldi munka, engedjem vagy nem?

Figyelt kérdés

Párom a fejébe vette, hogy ki akar menni Németországba dolgozni (hegeszteni) . A jelenlegi munkahelyén az egyik munkatársának a haverja intézi, akit nem ismer, sosem találkoztak, csak Messengeren beszélnek pár napja. Neki elküldte a személyi igazolvány stb fotóját, ő intézi az egészet, de párom nem tudja a cég nevét, annyit tud, hogy magyar cég. Ketten akarnak menni, a férfi autójával, magyarok nem lesznek csak németek, ő beszéli a nyelvet, párom egy szót sem tud németül.

Ti mit tennétek a helyembe, engednétek? Félek hogy atverés.

Hiába mondom páromnak, kérdezze meg a cég nevét, de nem kérdezi, vakon megbízik abba az emberbe.

Be van kattanva hogy menni akar, hogy lakást tudjunk venni. De nekem nincs jó érzésem egyáltalán.

2022. febr. 23. 11:34
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget, valóban átverés volt, már ma hívta az a cég hogy fizessen be pénzt, úgy mehet ki, mondta hogy akkor tárgytalan,úgyhogy marad itt ahol eddig.
2022. febr. 23. 18:59
 32/43 anonim ***** válasza:
70%
Azért én a helyedben átgondolnám a házasságomat... Egy ilyen emberre bízod rá az életed meg a gyereked életét?..
2022. febr. 23. 22:26
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit kellett volna befizetni?
2022. febr. 23. 22:36
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
33. Olvass vissza... 50ezret egy hamisított hegesztő szakkepzettsegert.
2022. febr. 23. 22:51
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt láttam, de az valami másik havernak ment volna. Ez meg a valami új összeg a cégnek.
2022. febr. 23. 22:58
 36/43 A kérdező kommentje:

30 ezer lett volna a kiutazás,

Meg valami regisztrációs díj, orvosi vizsgálat, stb ilyenek arra 40 ezret mondtak.

33nak: mit gondoljak át, hogy miattunk akarta hogy mindenünk meglegyen, ne az anyósnál kelljen lakni? Elmondta, hogy kétségbe van esve. Nem rózsás a helyzetünk.Na mindegy lényeg hogy rájött.

2022. febr. 24. 05:49
 37/43 anonim ***** válasza:
60%
33-as Az rendkívül riasztó jel, ha az ember férje eldönt valamit és nem érdekli, hogy a házastársa mit mond neki. Ha most nem jött volna ez a regisztrációs díj, akkor nem érdekelte volna, hogy te mire hívod fel a figyelmét, kiment volna... Meg kétségbeesettségből külföldre menni, az recept arra, hogy félremenjenek a dolgok.
2022. febr. 24. 07:56
 38/43 anonim ***** válasza:
Lehet még nem késő elválni..igaza van 32-nek
2022. febr. 24. 09:32
 39/43 A kérdező kommentje:
Oké 😂😂😂
2022. febr. 24. 10:20
 40/43 A kérdező kommentje:

Mi közötök hozzá nem is értem.

Foglalkozzatok a saját életetekkel.

Nem azt kérdeztem hogy elváljak vagy sem.

A probléma megoldódott innemtől kezdve lezárva.

2022. febr. 24. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!