Osztrák munkahelyen 60 000 eurós fizetést kínálnak egy évre. az mennyi havonta?
19
hiába próbálsz piszkálni...
"minimum 60000 euro/év, ez a kezdő fizetés.
nézd, nettóban is megéri, 15 764 103/év.
itthon mikor keresnék ennyit?"
Szerintem ez nem csak kezdőfizunak jó. Viszont nem tudom, hogy ez 15 764 103/év ez neked, honnét jöt ki, mert ez nem ennyi. Továbbá ha ott élsz kint akkor butaság átváltani forintra. Bécsben egy lakás 1200 Euró havonta és akkor még nem ettél, nem öltözködtél, nem vásároltad meg a tömegközlekedésre a bérletet. Ettől függetlenül Ausztria élhetőbb mint Magyarország, viszont én személy szerint az osztrák német nyelvjárást nem kedvelem, mivel Hochdeutschot tanultam az iskolában. Sok sikert neked!
23
nem vagyok troll, idióta.
ott akarok dolgozni.
25
számolgathatsz, de ha nem vagy perfekt angolból és németből, nehezen kapsz olyan melót ott kinn, aki nem kulimunka.
Nem megy a szövegértelmezés?
Nem az osztrákokról van szó, hanem hogy a magyar munkavállaló, aki Ausztriában dolgozna, beszél-e magas fokon németül és angolul.
Számolni ma már lehet könnyen egy számológéppel, de ha nem beszélsz nyelveket, azt nem oldja meg egy gép, a google gagyi fordítója nem pótolja a nyelvtudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!