Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri otthagyni egy munkahely...

Megéri otthagyni egy munkahelyet, ahol 16 éve dolgozom egy másikért ahol nettóban 40 ezerrel adnak többet? Megjegyzem, a mostani sem jó már, csak kényelemből ragadtam itt.

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy 140 helyett kapnal 180-at, vagy 900 helyett 940-et.
2022. febr. 22. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
300 nettó helyett 340
2022. febr. 22. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt tudjuk mondani, mint a másik 6 millió ugyanilyen kérdésnél.

Milyen munka? Milyen munkakör? Be kell dolgozni a mostani helyen az ebédidőt? Az új helyen? Milyen egyéb juttatások vannak a mostani és az új helyen? Mennyi a kiadásod, mindenáron szükséged van erre a +40 ezer forintra vagy csak jó ha van? Be vagy jelentve? Van bármennyi rugalmasság benne? A szabadsággal a cég vagy te rendelkezel? Mennyi az utazási idő és a forgalom?

Nem mi éljük az életed, nem ismerjük a körülményeket, nem tudunk helyetted dönteni. Ennyi infó alapján mindenki azt mondja, hogy válaszd a többet. Minden más "részlet kérdés", ami nem a mi, hanem a Te életed befolyásolja.

2022. febr. 22. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:
A pénz is sokkal több ,ami nyilvén jól jönne, de nagyon bánt, hogy nem értékel a főnök mert nem nyalom a s...t. Akik a kedvencei már lehagytak fizetésben.
2022. febr. 22. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben úgy hagynám ott őket, hogy az utolsó napon látványosan rájuk baxom az ajtót!

Én is így voltam, bár én csak 7 év után. Vacak fizu, amit 2 éven át nem emeltek, a főnök pikkelt rám, mert nem nyaltam, míg a nyalis kolléga folyton előléptetést meg bónuszt kapott. Teljesen motiválatlan voltam már.

Otthagytam őket, lett jobb munkám, ahol 35%-kal többet kapok. Azóta rajtam kívül 3-an hagyták ott a céget a csoportból, a főnököt meg lefokozták...

Namost, nálad viszont csak 13% fizukülönbség, az azért nem olyan nagy. Esetleg keress még jobb helyet!

2022. febr. 22. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha karrierben előrevisz akkor igen.
2022. febr. 22. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Havi 40 az fél millia plusz egy èvben. Simán váltanék.
2022. febr. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!