Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írjak bemutatkozásnak az...

Mit írjak bemutatkozásnak az új munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Nem rég felvettek egy helyre és kérik, h írjak bemutatkozást, h a leendő kollégák kicsit megismerjenek.

Én utálom az ilyeneket leírni, kb. azt írnám, h kell a pénz és azért jövök dolgozni ide... Nade tudom, h ezt nem lehet...

Na de akkor mégis mit írjak?

2022. febr. 17. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Sziasztok, karcsi vagyok, szeretem az allatokat a setat az olvasast. A kavet egy cukorral es keves tejjel iszom. Kedvenc pozom a kutya (lasd szeretem az allatokat) es hetente jarok bdsm orgiakra.
2022. febr. 17. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írsz pár mondatot magadról és kész. Hol laksz, van-e családod, kutyád, hobbid stb. Munkán kívül mit szoktál csinálni és kb ennyi, nem kell túltolni. Esetleg valami érdekes sztori történt veled régebben, amit megosztasz velük.
2022. febr. 17. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Szinte biztos vagyok benne, habár akár tévedhetek is, hogy ezt megint valami unatkozó HR-es találta ki. Ezektől, a csapat épitő programoktól meg a hasonló dolgaiktól egyszerűen lever a vìz. Amelyik kollégámmal akarok avval szívesen találkozom munka után is, de munkahelyen a pénzért vagyok ott nem barátkozni.
2022. febr. 17. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

egy mondat arrol hogy mit es hol dolgoztal eddig. egy mondtad arrol hogy milyen pozicioba vettek fel es mennyire orulsz az uj kihivasoknak amit ez adni fog. a vegen meg vagy egy mondtad a hobbikrol vagy nem ahogy gondolod. zarva az egesz azzal hogy mar nagyon varod a kozos munkat es remeled mindenkivel lesz lehetoseged megismerkedni.

ennek az a lenyege hogy valahogy tudani kell mindenkivel hogy van egy uj ember es megis ki az, munka vilagaban pedig elvarhato az az onallosag valakitol hogy ezt megtegyed magad es ne a fonokodnek kelljen.

2022. febr. 17. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A hivatalos képlet az alábbi:

10% tanulmányi, 40% szakmai előélet, 20% hobbi, 20% aligváromhogyegyüttdolgozhassunk. Kivéve ha gazdasági pozícióról van szó, mert akkor lehet hogy hülyén venné ki magát hogy lehagytál 10%-kot.

Amúgy az isten verné meg azokat akik ezeket a céges bemutatkozásokat kitalálták. Legutoljára is all employeen amikor már a negyedik új kolléga ecsetelte hogy ők szabadidejükben csak olvasnak, sportolnak meg sakkoznak, már kezdett kisebbségi komplexusom lenni hogy csak en döglök a kanapén szabadidejében, míg a munkatársaim szépirodalmat olvasnak a szobabicikliről.

2022. febr. 17. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!