Azt vettem eszre, hogy a (foleg szemelyes terben) 2-3 oraig tarto targyalasokon nagyon el tudok almosodni (pedig erdekel a szakmam), parszor emlitettek is, hogy el-elbambulok - munkahelyet kell valtanom?
Mennyit alszol esténként?
Én hónapokig elüzemelnek akar napi 5 óra alvással is, de az ilyen szituációkban szintén lemerulok. Ha aktívan csinálni kell valamit, az nem gond.
Amikor néha sikerül 7-8 órát aludni, olyankor képes vagyok huzamosabb ideig is figyelni a fenti szituációban is.
Tanulj a parlamenti képviselőktől, és passzianszozz az asztal alatt.
Amúgy nem veled van a gond, hogy ha nem veszel aktívan részt a tárgyaláson, akkor bekapcsol az egyetemi előadásokról megmaradt túlélési ösztönöd és az agyad átáll standbye üzemmódba. Azzal tudsz talán ellensúlyozni, ha nagyon figyelsz az elhangzottakra, és megpróbálsz aktívan részt is venni benne.
Amikor neha részt kell vennem vevőkkel való egész napos tárgyalásokon, en is zöldség leszek a nap végére, mindig csodálattal néztem azokat akik 8 óra után is pörögtek és vágott az agyuk.
A másik talán az, hogy ne nagyon egyél szénhidrátdús ebédet, mert azzal főleg kómába tudsz délutánra zuhanni.
Csak van rutinjuk ébernek látszani szerintem :D
Nálunk én kezdem a heti meetinget, utána vagy alfában vagyok a 6. ember körül, vagy a telefonom “kell” nyomkodjam, pedig általában nem több az egész, mint fel óra. Mondjuk engem nem is érdekel a többiek mondandója, tény…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!