Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kell felmondani?

Hogyan kell felmondani?

Figyelt kérdés

Nekem kell kinyomtatott papírt bevinnem és azt oda adnom a főnöknek és közbe megindokolni hogy miért? Vagy elég ha oda megyek és mondom hogy közös megegyezéssel szeretnék felmondani?

Lényeg hogy közös megegyezéssel akarok, igazából az se baj ha le kell dolgozni utána napokat, bár nem tudom milyennek lennének velem a többiek.

Az egyik kolléga miatt akarok főként. Felettem áll és folyton azzal jön hogy én többet kapok mint a többi dolgozó mert 25 év alatti vagyok, de gyerek nélkül, szóval mindenki más kapott gyerekek után pénzt de az ugye nem látszik a fizetési lapon. Rosszul esik hogy beleköt sűrűn. Másrészt szeretnék valami újat kiprobalni.

3 év után hány napot kell ledolgozni ? Azt mindig kérik vagy ahogy mondom h fel szeretnék mondani attól a naptól kezdve nem is kell ott lennem ?egyáltalán nem tudom hogy működik ez, sose mondtam még fel.

Még nincs kilátásban új munka. Ahogy felmondanék egyből jelentkeznem kell a munkaügynél vagy van pár nap amíg nem kell és addig ha felvesznek akkor folytatódik a munkás éveim ?

Mert most 3 év után 3 hónapot kapnék, nem ? De ha már az első hónapba sikerülne új munka akkor újból kezdődik a ledolgozott év és akkor majd csak azután kapok munkanélkülit 1 év 1 hónap?! Ez csak azért érdekel mert ha az új hely rossz lenne akkor ha onnan felmondanék nem kapnék már semmilyen pénzt és félek hogy rosszul járok...

De a fő lényeg hogy hogyan kell felmondani? :) Ha írni kell kérelmet abba mi szerepeljen ?

Neten nagyon hivatalos formátumban találtam, olyanokat mint amiket már a munkáltató adna ... Nekem elég lenne ha csak annyi lenne rajta hogy Szeretnék közös megegyezéssel felmondani . Nevem , alá írás?? Valami megszolitassal ?

Segítsetek:)

Egyébként cél még hogy ismét 8 órás munkahelyet találják, több fizum legyen , ( 25 év alattit nem sokáig kapom és kevesebb órában is vagyok mint 8)

2022. febr. 22. 08:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is b-szogatnak de leszarom
2022. febr. 26. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!