Felmondanál-e azért, mert a főnök neje szívja a véredet?
Figyelt kérdés
S ha amúgy megfelelőnek tartanád a munkádat, nem lenne egyéb gondod, de a főnök neje - aki nem közvetlen munkatárs - időről időre alád ásna, kikészítene? s nem tudnál hová fordulni ebben, hisz igazadat bizonygatni is kellemetlen volna?2022. febr. 13. 13:04
1/11 anonim válasza:
Inkább csak jól szájon vágnám, aztán majd lesz valami.
2/11 anonim válasza:
Igen, de menne azért előtte a szájkarate.
3/11 anonim válasza:
Első körben számonkérném mire fel,aztán ha nem változik semmi lelépnék. Szórakozzon mással ne velem.
4/11 anonim válasza:
Biztosan nem tölteném az időm jelentős részét olyan helyen, ahol ennyire rosszul érzem magam. Nekem a saját békém fontosabb, mint valami hülye picsa mondvacsinált gciskedése.
5/11 anonim válasza:
lehet nem a véredet, hanem valami mást szivna szívesen.
6/11 anonim válasza:
attól függ mennyire ásna alám, ha jó helyem van inkább megvédeném mint h emiatt számoljak le.
ha nem titok miket csinál h szívja a véred?
8/11 anonim válasza:
Szétoltanám mindenki előtt úgy,hogy felmondana ő,nem tudná feldolgozni.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok.
Konkrétan a munkámmal kapcsolatos dolgokban tesz alám.
Szétoltani nem szerencsés, mert én húznám a rövidebbet - már volt példa erre is - hisz a főnök nejének mindig "igaza" van...
2022. febr. 13. 14:32
10/11 anonim válasza:
Én azt sem mondtam,hogy ez a munkahelyi gondolkodási és rangrendszer jó.
Férfiként is ugyanolyan.
Ezt alá is írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!