Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkákkal lehet jól...

Milyen munkákkal lehet jól keresni?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! 23 éves nő vagyok, a családom anyagi helyzete sajnos nem jó, jelenleg albérletben lakom, dolgozom 17 éves korom óta.

Nagyon szeretnek egyszer egy saját lakást venni (leginkább 30-40 éves korom között), de sajnos az anyagi helyzetem ezt nem teszi lehetővé.

Fordítanak/tolmácsnak tanulok, emellett diakmunkaskent berszamfejtokent dolgozom.

Az egyetem után szeretnek több képzést is elvégezni, többek között a mérlegképes konyveloit is, mert közgazdasági szakgimnaizumba jartam és ez is régóta érdekel.

Milyen képzéseket tudnátok ajánlani még, amikkel esetleg jól lehetne keresni?

Köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 20. 12:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

LoL, azért így más a helyzet, hogy japánul és kínaiul is tudsz.

Csomó cég keres budapesti irodába, kínai+angolul beszélőket, a diploma teljesen mindegy, ezek jellemzően cfs, sales, cr, de vannak más munkák is, amikben preferáltan közgazdászokat keresnek, de egyáltalán nem alapfeltétel, a tolmács diplomád tökéletes lesz.

Kiemelném a sourcingot, érdemes ebbe az irányban is nézegetned.

Kezdj el mozogni olyan körben, ahol tudod hasznosítani vagy a japánt vagy a kínait, majd a cégnél megtanulsz mindent, esetleg később tanulsz valamit levelezőn.

Ha ügyesen csinálod, majdnem lehetetlen 5 év tapasztalattal 700 nettó alatt keresni, ilyen nyelvtudással.

2022. febr. 20. 13:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Még előzőhöz annyit, hogy már diakként is van esélyed gyakornokként/juniorként ilyen helyeken elhelyezkedni.

LV (louis vutton), Nokia, Huawei, ezek folyton keresnek kínaival/japánnal + angollal embereket, budapesti irodába.

2022. febr. 20. 13:35
 13/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó !

Köszönöm, ezt nem tudtam. Az a helyzet, hogy sokan gondoljak azt, könnyű ezekkel a nyelvekkel elhelyezkedni itthon, pedig valójában nem. Ezekhez a cégekhez csak úgy küldjek be egy oneletrajzot vagy egy általuk hirdetett allaslehetosegre ? Mert ez utóbbit tényleg nem talaltam, pedig kerestem.

2022. febr. 20. 13:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Junior pozikat láttam hirdetve linkedinen, arra nyugodtan adhatsz be pályázatot, mert főleg ilyen nyelvi specifikàciónál, van esélyed bejutni.

Azt aláírom, hogy csak Japánnal tényleg nehéz, de a kínai az nagy value (szerintem).

Ahogy kiveszem a szavaid, nincs nagyon kapcsolati tőkéd, szóval amit én csinálnék:

körbenèznék első körben, milyen cégek hirdetnek egyáltalán budapestre ilyen nyelvvel bàrmilyen pozit, utána beregisztrálnék linkedinre, és az adott cègekhez megkeresném a recruitereket/hr-t és megpróbálnám felvenni a kapcsolatot/tanácsot kérni/megkérdezni, hogy van-e open pozi amik a kvalifikàciódnak megfelel/ha nincs bekuldheted-e a cv-d, ilyesmik.

Nekem volt tényleg nagyon jó kapcsolati tőkém, én kb. négy éve voltam pályakezdő, de írtam több embernek is LinkedIn-en, nagyon segítőkészek voltak, ne hagyd el, mert szerintem nagyon jó lehetőség.

2022. febr. 20. 14:35
 15/26 anonim ***** válasza:
13%
Mire elvégzed már rég nyugdíjazzák ezeket a munkaköröket a tolmácsgépek. Aminek van jövője: IT és a különböző szakmunkák. Programozó, burkoló, villanyszerelő, autószerelő, fodrász stb. Itthon alkalmazottként nettó 350e-től indul a fizu, Sopronból ingázva nettó 800e-1,2M jelenlegi EUR/HUF árfolyamon, ami ugye 400 Ft-os Euróval még több lesz 1-2 éven belül.
2022. febr. 20. 14:57
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert ennyi erővel minden munkakört be tud tölteni majd ai, úgyhogy ez nem egészen így működik.
2022. febr. 20. 15:14
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 14-es,utána nezek majd mindenképp !

Nem igazán van kapcsolati tokem, ezt jól látod. Egy barátom van, aki a sonynal dolgozik, de ott jelenleg nincs meghirdetve semmilyen pozíció, es oda csak úgy nem tudok oneletrajzot sem beküldeni.

2022. febr. 20. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Huaweihez most ment el egy kollegám mert tud kínaiul. Amit csinálni kell ahhoz nem ért, de könnyebb abba betanítani mint a nyelvet megtanítani.

Fizetése br 700 körül van.

Szerintem ez is lehet egy jó irány.

2022. febr. 20. 15:16
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha véletlen pécsi vagy (vagy pedig mobilis), akkor itt egy opció:

[link]

2022. febr. 20. 15:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes a 3 idegen nyelvedet hasznosítani.

Leginkább budapesti SSC -ben tudod kihasználni.

Nagyon sok munkakörbe betanítanak még akkor is ha előtte semmi közöd sem volt hozzá mert a szakmai tudást át tudják adni.

K

2022. febr. 20. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!