Milyen munkákkal lehet jól keresni?
Sziasztok ! 23 éves nő vagyok, a családom anyagi helyzete sajnos nem jó, jelenleg albérletben lakom, dolgozom 17 éves korom óta.
Nagyon szeretnek egyszer egy saját lakást venni (leginkább 30-40 éves korom között), de sajnos az anyagi helyzetem ezt nem teszi lehetővé.
Fordítanak/tolmácsnak tanulok, emellett diakmunkaskent berszamfejtokent dolgozom.
Az egyetem után szeretnek több képzést is elvégezni, többek között a mérlegképes konyveloit is, mert közgazdasági szakgimnaizumba jartam és ez is régóta érdekel.
Milyen képzéseket tudnátok ajánlani még, amikkel esetleg jól lehetne keresni?
Köszönöm a válaszokat!
Hat jelenleg ha nem diak munkát végeznek, hanem rendesen 40 órában dolgoznék, körülbelül ennyi lenne a nettom.
Olyan fizetést szeretnek, amiből kényelmesen félre tudok tenni havonta, hogy minél közelebb kerüljek a célomhoz, a saját lakashoz.
Körülbelül olyan 600.000 Ft fölötti nettó keresetre gondoltam.
Tolmácsként is jól tudnék keresni, de ehhez el kell végeznem az egyetemet. Addig ez nem jöhet szoba sajnos.
Kollégám manuális tesztelő és 400 nettó körül keres.
Úgy rémlik egy hónapos ISTQB tanfolyamon vett részt.
Informatikai és programozói tudása nincsen, csak a megírt szoftvereket teszteli, hogy működnek-e.
Olyan töménytelen mennyiségű papírmunkát ír amit közülünk senki más nem vállalna úgyhogy elég stabil helye van.
Ez tok jó és örülök; de most a kérdés arról szólna, hogy MILYEN szakmák fizetnek ilyen összegben ?
Tehát oké, ha tolmács leszek, kb fogok tudni ennyit keresni, de addig is szeretnék félre tenni. Ezért kérdezem, hogy milyen képzéseket lenne célszerű elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!