Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lenne a helyes döntés?

Mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés
Első munkahelyemet közel 7 éves munkaviszony után hagytam ott. Jelenleg 7 hónapja dolgozok az új munkahelyemen, jók a kollégák és a főnök is nagyon emberséges nem keresgéltem, de szembejött egy jobb lehetőség mind munka mind anyagi szempontból ( másfélszer keresnék többet), de a jelenlegit már épp megszoktam és kicsit benyugiztam, és mellette van egy fél éves gyerkőc is.Ti mit választanátok?

2022. febr. 20. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Mindenképp váltanék! Nem szabad megragadni egy helyen ahogy jön egy jobb lehetőség azonnal le kell csapni sose tudhatod mikor jön vagy egyáltalán jön-e mégegyszer ilyen lehetőség.
2022. febr. 20. 10:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Abban az esetben is így tennél, ha éppen már a szakmádban úgy érzed, hogy kiégtél?
2022. febr. 20. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha mar gyerkoc van valtani kell. A gyerekes csaladokba a penz nagy ur
2022. febr. 20. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Fél éves gyerek mellől nem ugralnek. Utána viszont simán lehet. Ezt te érzed hogy megeri e ha fontos a pénz, úgy ertem ebből szűkösen eltek akkor nyilván váltani kell.
2022. febr. 20. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Alapvetően fizetéssel itt nincs gond a jelenlegivel is meg élünk, inkább a munka részét mondanám, hogy izgalmasabb. Szállítmányozásban dolgozok és az új helyen tök sok új dolgot tanulhatnék ami a későbbiekben előnyömre válhatna és profitálhatnék belőle és ami külön plusz, hogy nem multihoz mennék. De mellette bennem van az is amit az utolsó hozzászóló írt, hogy kisgyerekkel annyira nem ugrálnék. Jelen pillanatban így is egy eléggé nagy kiégésen megyek át a szakmát tekintve.
2022. febr. 21. 10:03
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Abban az előnyös helyzetben vagy, hogy nincs kényszerhelyzet. Ebben az esetben, ha úgy érzed, hogy a jelenlegi helyeden kiteljesedsz, mindenképpen maradj. A gyereknek nem csak pénz kell, hanem egy boldog, elégedett, stresszmentes anyuka is.
2022. febr. 21. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!