Mi az a programozói tudás, amivel meg lehet keresni vidéken 350-400 nettót?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és már unom a csóróságot. Milyen programnyelveket tanuljak, milyen szintet érjek el, és melyik képzőintézményt válasszam, hogy utána munkát is kapjak, ami érdemi fizetést ad? Sokba kerülnek ezek a tanfolyamok, úgyhogy szeretnék biztosra menni.2022. febr. 13. 14:29
31/34 anonim válasza:
Jonas Schmedtman a tanár neve. 3 anyag van meg tőle.
Én ezzel kezdtem:
Ezután jött a JS:
Majd ha túl leszek a JS-en akkor jön komolyabban a CSS:
Ezek nagyon jó anyagok... és nagyon hosszúak. Ez a három összesen durván 140 óra. Persze ha ezzel végzel, utánna is nagyon sokat kell vele foglalkozni, saját projekteket készíteni. Magával ezekkel a videókkal nem fogod megtanulni, alkalmazni is kell.
Projekt készítés közben pedig a legjobb, ha googlen rákeresel konkrétan arra, hogy hol akadtál el. Ezekre nagyon jó oldalak a Mozzilla Developer Documentation, és a StackOverflow.
A videóanyagok ára húzós, 90€, de gyakran van rá akció, amikor csak 15€. Az úgy már okés, hiszen két programozó tankönyv annyiba kerülne, mint ezek a videók.
32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked ezeket az ajánlásokat!
2022. febr. 25. 07:59
33/34 anonim válasza:
Szia, sikerült fejlődni azóta? :)
34/34 A kérdező kommentje:
Szia! Hanyagoltam a témát, mert találtam munkát, amivel kb ennyit keresek.
2022. jún. 3. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!