Programozó képzés matek tudás nélkül és angol olvasási/írási szinttel?
"angol tudás kb sehogy sem kapcsolódik a programozáshoz."
Ha ezt így kijelented, akkor neked sincs túl sok fingod a programozáshoz.
Aki világéletében bukás közeli szinten volt matekból, szerinted azt megmenti majd az angol tudása?
Mindenki ezt tukmálja randomra emberekre, hogy legyél programozó stb, aztán meg elköltik a kis tartalék pénzüket, mert ingyenesen ilyen nem lesz, az is biztos.
Most mondták a tvben hogy állami támogatás lesz rá! Ha nem is tökre ingyen lesz, szerintem biztos nagy kedvezménnyel tartják majd! Akkor kell a matek ezek szerint, hát azért csalódott vagyok.
Aki volt már ilyen jelentkezésen, annak tesztelték szóban az angolját?
Felejtsd is el... Matematikai alapok nélkül hiába magolod be a kódoló programnyelvet, nem fogsz tudni algoritmizálni problémákat a nyelv lehetőségeire.
Programozásban van is egy ilyen tanmodul, hogy "számítástudomány"
Itt van belőle egy kis ízelítő neked.
Online tanfolyamra bárkit felvesznek, van is belőle rengeteg, ahogy a fizetősökből is nagyon sok van.
Megismerkednia dolgokkal, nagyon hasznos egy ilyen, de a keresőképes önálló tudásra ezekkel még nem igazán leszel képes.
Nem mondom, azt, hogy nem szerezhetsz ezzel a tudással egy Helpdeskes, vagy It supportos melót, amivel lehet az átlangál egy kicsivel magasabb havi fizetésed, de kb ezen a szinten meg is fog állni a "karriered". Szóval ha amúgysem engedheted meg magadnak, akkor ilyesféle online képzésekért sose adj ki pénzt!
Előző voltam.
Én átképeztem magam programozónak. Ha a jelenlegi helyzet nem lenne, azt írnám, sikeresen. A jelenlegi helyzet miatt nem biztos viszont - pl most próbaidős vagyok.
A jelenlegi helyzet előtt azt írtam volna, hogy ha elkezded átképezni magad, 3% az esély a sikerre, most viszont szerintem 0.00001%
Egész egyszerűen túl sok a gyenge tudású, átképzett kezdő.
Már elnézést kérek, itt amúgy saját magamra is gondolok!
Egyébként iszonyú nagy szorgalom kel és a szabadidőről, mint olyanról le kell mondani 1,5 - 2 - még több évre. A sikernek így is pici az esélye.
@18:15
Ez azért nem ilyen egyszerű. Én tökéletesen igazat tudok adni a 09:59-esnek.
Nem kekeckedésből, de van valamiféle információd arról hogy a szoftverfejlesztés/programozás stb.. oktatások kb mit és hogy tanítanak, és ezzel szemben azt hogy a munkaerő piacon milyen elvárások vannak ezeken a területeken? Szerintem nincs, mert ha lenne, akkor értenéd hogy miért írta a 09:59-es azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!