41/52 anonim válasza:
És én vagyok a megkeseredett. 😂
42/52 A kérdező kommentje:
"de munkavállalóként semmit nem tud nyújtani ami miatt azt az összeget kifizetnék neki."
Az ilyenek, mint te csak itt osztják az észt, mert csak a gyk-n találnak meghallgatásra.
Az életben megkeresed a nettó 160-at és próbálod a többit is lehúzni a saját szintedre.
2022. febr. 13. 13:54
43/52 anonim válasza:
Nyugi én is megkaptam a kérdezőtől hogy "szar az életem" aztán még is ő picsog hogy brühühü nem akar fizetni a munkáltató... Érdekes. :D
44/52 anonim válasza:
Miért te mennyit is keresel pleb incelke? bruttó 0Ft-ot? 😂😂😂
45/52 anonim válasza:
Kérdező! Most mennyia fizetésed és milyen munkád van?
46/52 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk megtudni.
47/52 A kérdező kommentje:
"Van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk megtudni."
Jók a megérzéseid :D
2022. febr. 13. 14:44
48/52 anonim válasza:
Tehát akkor jól sejtük hogy egy munkanélküli lumpen vagy, aki csak rinyál, mert sehol nem kap annyi fizetést amennyiről álmodozik.
49/52 A kérdező kommentje:
"Tehát akkor jól sejtük hogy egy munkanélküli lumpen vagy, aki csak rinyál, mert sehol nem kap annyi fizetést amennyiről álmodozik."
Biztos így van, te már csak tudod. :D
2022. febr. 13. 14:47
50/52 anonim válasza:
Más racionális magyarázat nincs rá, hogy miért görcsölsz itt egy random álláshirdetésen. Érdekes, engem nem húz fel a dolog. Nem érzek benne személyes érintettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!