"Nagyon sokan elvannak itt tévedve.
Netto 500 = brutto 750
Netto 550 = brutto 827
Ezért a linkelt melóért egyiket se fogják megadni."
Szerintem nettó 340-370e között lenne realitása.
Jófogáson csak alja hirdet, akik nagyon nem akarnak fizetni, szerintem itt 200e nettóra gondol a hirdető, ha bejelent teljes összegre.
"És senkit nem érdekel, h az egy albi ára és azonfelul nem marad pénz kb semmire. A fizetés nem ettől függ."
Igen, de emiatt nem talál fillérekért munkaerőt, az megvan?
És a dolgozót se érdekli, ha a vállalkozó nem tud több pénzt kitermelni.
Soha nem értettem, felvesznek valakit fing pénzért, és a munkaidő nagy része azzal megy majd el, hogy állást keres és, ha talál jobbat, dobbant.
Nettó 340-370? Mire?
240-250 maximum.
Semmi tudás, semmi végzettség nem kell hozzá
"Mire?"
Szerintem vállald be ennyiért, ahogy látom neked testhezálló feladat lesz.
Haha. 😂 Nekem nem lenne testhez álló feladat, de ebből nem lehet kicsiszolni többet.
Aki meg a jofogason próbál állást keresni az annyit is ér. ;) Remélem otthon maradsz és nem dolgozol még évekig, mert a 2es érettségidre nem ad senki nettó 600 ezres fizetéseket. 😂😂😂😂😂😂😂 balfék
"Nekem nem lenne testhez álló feladat, de ebből nem lehet kicsiszolni többet."
Egy megkeseredett ember, aki csak itt a gyk-n nagyfiú, ment is a mínusz, sok sikert hozzá. :D
Kérdező, neked ez az egész még mindig miért fáj?
Szembe jött veled a valóság, hogy sehol nem akarnak téged annyiért alkalmazni, amennyi fizetést te akarnál magadnak?
"Nem nagyfiú, nagylány. Aki reálisan látja a dolgokat. :) Kár, hogy téged nem lehet lepontozni. :(
Ugye, ugye.
Nem baj, ment még egy, hogy romoljan a statisztikád és érezd a törődést. :D
Ha nőből vagy, eleve nem láthatod reálisan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!