Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erre az állásra mennyi lehet...

Erre az állásra mennyi lehet a reális bérigény?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 13. 10:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy szerintem ezek az emberek a legnagyobb "prolik" akik csak örökké verik az asztallapot hogy ők mennyi fizetést akarnának, ami általában irreálisan magas, de közben semmi szakmai kompetenciát nem tudnak felmutatni, ami ténylegesen indokolná azt a fizetést.

Aztán ezek lesznek az egész életükben csóró lumpok, mert soha nem lesz egy munkahelyük se, mert ők "ennyi meg annyi alatt fel se kelnek".

Ébredjetek már fel a mesevilágból.

2022. febr. 13. 12:44
 22/52 anonim ***** válasza:
44%

@ látják rajtad, hogy értelmes vagy, megadják a több pénzt, még ha ez sokaknak fáj, akik nem képesek kitaposni maguknak.

Aktatologatónak senki nem fog medior mérnöki bért fizetni

2022. febr. 13. 12:45
 23/52 anonim ***** válasza:
38%

Te ébredj fel a proli mesevilágodból 21-es.

Az, hogy te képtelen vagy elérni a nettó 500-as fizetést normál óraszámban, az életrevaló simán eléri.

Szóval erőlködj csak, szánalmas vagy a vergődéseddel.

2022. febr. 13. 12:47
 24/52 anonim ***** válasza:
94%

"Az, hogy te képtelen vagy elérni a nettó 500-as fizetést normál óraszámban, az életrevaló simán eléri."

Ja és nyilván ők azok akik itt hisztikélnek egész nap anonim fórumokon.

2022. febr. 13. 12:49
 25/52 A kérdező kommentje:

"Amúgy szerintem ezek az emberek a legnagyobb "prolik" akik csak örökké verik az asztallapot hogy ők mennyi fizetést akarnának, ami általában irreálisan magas, de közben semmi szakmai kompetenciát nem tudnak felmutatni, ami ténylegesen indokolná azt a fizetést."

Szerintem ébresztő, mert a mai világban nettó 1000€ egyáltalán nem kimagasló, ennyi meg kell Budapesten, ha élni akarsz, és jövőt építeni, bár ennyiből még egy önerőre se fogod a pénzt összelapátolni.

2022. febr. 13. 12:49
 26/52 A kérdező kommentje:

"Ja és nyilván ők azok akik itt hisztikélnek egész nap anonim fórumokon."

Én inkább a te írásidból látom azt, hogy meg vagy keseredve. Átjön, hogy sz@r az életed, de erről te magad tehetsz.

2022. febr. 13. 12:53
 27/52 anonim ***** válasza:
48%

Én se a kérdezőt, se a vele egyetértőket nem értem.

Nektek úgy sem kell ilyen általatok méltatlanul alacsonynak gondolt fizetésű helyekre jelentkeznetek, hiszen meg van a tudásotok, végzettségetek, tapasztalatotok képességetek, hogy megkapjátok azt a fizetést, ami számotokra megfelelő. Akkor meg minek picsogtok itt hogy léteznek vacak bérrel hirdetett hirdetések?

A senior mérnök picsog azon hogy a közmunkásokat mennyire alul fizetik?

Na ugye.

2022. febr. 13. 12:56
 28/52 anonim ***** válasza:
66%
*hirdetések - munkahelyek
2022. febr. 13. 12:56
 29/52 anonim ***** válasza:
38%
Nettó 250 ezer lenne a reális szerintem.
2022. febr. 13. 13:00
 30/52 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sokan elvannak itt tévedve.

Netto 500 = brutto 750

Netto 550 = brutto 827

Ezért a linkelt melóért egyiket se fogják megadni.

Jó, ha grantált bérminimumon felül sikerül sikerül még valamit rárakatni.

És senkit nem érdekel, h az egy albi ára és azonfelul nem marad pénz kb semmire. A fizetés nem ettől függ.

Ez a meló ennyit tud pénzben. Akkoris, ha cégnek 200 millió a bevétele és akkor is, ha 1 milliárd.

2022. febr. 13. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!