"Az egy dolog hogy neked mi fele meg vagy mi nem, de a munkáltató nem ez alapján fog neked fizetést adni, hiába vergődsz ott neki."
Lámpással keresgélik az olcsó munkaerőt, szerencsére egyre kevesebb sikerrel.
280k bruttó, de nem fognak 260k-nál többet adni. de nézd a jó oldalát:
Általános napi teendők keretében nézegethetsz sportkocsi képeket az ügyfelek telefonján…
“Általános napi teendők:
táblázatok, nyilvántartások kezelései, számlaprogram használata, egyéb adat kezelések számítógépen, web oldal alkalmi feltöltögetései, ajánlatok készítése.
Futárok fogadásai részt venni döntéshozatalok előkészületeiben, irreálisnak látszó gazdasági és szakmai folyamatok korrekciói ..
Tudományos és kulturális ügyek, pályázatok szervezései.
Egyes ügyfeleink legújabb sportkocsijának fényképeit megtekinteni valóságban, vagy szerencsésebb esetben az ő telefonján.
8, 7 vagy 6 órás munkakör. “
8-aa.
Én nem te vagyok. Proli vagy, akinek az agyi kapacitása az éhbérig terjed.
Kérdező!
Ha nem adják meg az általad elvárt fizetést, addig menj, ameddig meg nem adják. Ez a titka.
"280k bruttó, de nem fognak 260k-nál többet adni. de nézd a jó oldalát:"
Majd talál rá egy kisdiákot, aki ennyiért vállalja, aztán majd jöhet ide a gyk-ra sírni, hogy nem jut előrébb az életben.
"Általános napi teendők keretében nézegethetsz sportkocsi képeket az ügyfelek telefonján…"
Nézheti, mert ilyen fizuból még egy 20 éves suzukit se vehet. :D
Megvan
Innomatik néven
Nettó árbevétel**
209 428 ezer Ft (2020. évi adatok)
"Kérdező!
Ha nem adják meg az általad elvárt fizetést, addig menj, ameddig meg nem adják. Ez a titka."
Pontosan tudom, a munkaköri leírás röhejsége miatt írtam ki a kérdést.
Eddig az életben úgy csináltam, ahogy mondod, ha reálisan gondolkozik az ember és látják rajtad, hogy értelmes vagy, megadják a több pénzt, még ha ez sokaknak fáj, akik nem képesek kitaposni maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!