Alkalmi munkaviszony bejelentésénél mindig az adott napon történik a munkáltató által vagy a hónap végén egyben az összes ledolgozott nap?
Egy hónapban 15alkalom lehet.
Ha pár nap meló végén illik oda adni a papírt.Kérdés mennyire bízol meg a főnöködben.
Kapnod kellene egy papírt arról is, hogy mikorra jelentenek be meg a kifizetéskor egy EF bérjegyzéket.
Változó egyébként, ha havi szinten ott dolgozol akkor mehet egyben mint a "normál" fizetés, ha csak néha naponta akkor egyből is odaadhatják.
Amikor megkaptad a fizut akkor se írtál alá papírt, hogy mettől meddig vagy bejelentve?
Cégnek jobban megéri ha bejelent napi 1000 Ft csak a plusz teher és legálisan megy a dolog, illetve a házipénztárba se csinál gebaszt KP-s fizetésnél. Utalással meg nem is mehetne anélkül.
Utolsó hónap volt, eddig napokra bontva adták a papírt + bért kp-ban.
Januárra még nem kaptam semmit, nem szóltak, ezért benéztem a NAV oldalára és januárra nem látok semmit, ezért lett egy olyan érzésem hogy esetleg el akarják simlizni az utolsó hónapot (ebben a szakmában előfordul).
Lehet én vagyok béna, majd kiderül jövő héten remélhetőleg, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!