200 ledolgozott nap után jár segély?
Álláskeresési járadék akkor jár , ha 360 napot dolgoztál
(és járadékot fizettek utánad )a munkanélkülivé válás előtti három éven belül.
Tehát a válasz: nem
Kérdezd a Munkaügyi Központot , ők mindig naprakész információval tudnak szolgálni , az internetes oldalak gyakran félrevezetnek.
Hát igen, az interneten írták pár helyen hogy 200 nap után is jár valami, de a munkatársamnak akit szintén elküldtek létszámleépítés miatt nincs meg a 365 napja ugyanúgy mint nekem, és ő kapott 200 nap után járót, engem meg elküldtek a francba. Mindenesetre ez érdekes.
Majd holnap telefonálgatok ilyen ügyben most már nem akarok, csak gondoltam hátha valaki tud valami biztosat mert bosszant ez a dolog.
Pont belefutottál abba, amit az első ír, hogy az internetes oldalak gyakran félrevezetnek.
A linkelt oldal egy kalap sz@rt sem ér, téves infók vannak rajta.
A munkaügyi hivatalos honlapján fenn van az aktuális állapot:
ezen belül:
[link] &switch-content=ak_ellatas_allasker_jaradek&switch-zone=Zone1&switch-render-mode=full
Vagy megkeresed a törvény jelenleg hatályos állapotát (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!