Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1100 nettó órabérér teljes...

1100 nettó órabérér teljes távmunka. Jó vagy rossz ajánlat?

Figyelt kérdés
Sima admin munka.
2022. febr. 10. 09:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan bruttó 280 ezernek felel meg. Diplomásként ez nagyon kevés.
2022. febr. 10. 10:39
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Hulladek, de ha neked ez megfelelo, akkor nem mindegy?
2022. febr. 10. 10:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az ilyen kérdéseket:

Adva van egy szerinted is alacsony, nevetséges bér, és idejössz a gyk-ra, hogy győzzünk meg, hogy milyen g@ci jó ajánlat.

Nem egy buta szőke nő vagy, aki azért tesz fel kérdéseket, mert a saját véleményét akarja hallani, mélyebb hangon? :D

2022. febr. 10. 10:47
 14/23 A kérdező kommentje:

13.

Nem kérdés, hogy alacsony a bér. Direkt kiemeltem, hogy teljes távmunka.

Sokan rengeteget utaznak. Ez nagyon fárasztó, sok időt elvesz. Munkahelyre azért akármilyen otthoni cuccba nem sétálsz be, a nőknek még kozmetikába is kell járni rendszeresen. Már ha van benned igenyesség. Nem tudod, hogy egy hajigazításért milyen árakat elkérnek...

Ezeket távmunkában lszarod. Elmegyek futni a környékre és hétvégén egy kiadós séta a kutyával. Sportolás megvan, erre se kell külön költenem, és szinte semmire, csak amire muszáj. Azaz csekkek és élelem.

2022. febr. 10. 10:59
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

"Munkahelyre azért akármilyen otthoni cuccba nem sétálsz be, a nőknek még kozmetikába is kell járni rendszeresen."

Sejtettem, hogy nőből vagy. Akkor megismétlem, sz@r ajánlat és ahogy láthatod nem volt olyan vélemény, hogy ez jó lenne.

Mondd meg, hogy napi kétórára tudod ennyiért vállalni.

2022. febr. 10. 11:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a gond? Nem minket kell meggyőzni. Szerintem távmunkától függetlenül nagyon kevés, de ha neked megfelel akkor miért érdekel mások véleménye?
2022. febr. 10. 11:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked jo lesz ez is, fogadd el az ajanlatot.
2022. febr. 10. 11:33
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Ha más ajánlat nem nagyon van akkor a semminél jobb. Komolyan pofám leszakad itt a sok hülyétől. Vállald el, nem mondta hogy innen megy nyugdíjba. Én 21 évesen végeztem 7 éve a fősulin, nem büfészakon, felsőfokú angoltudással, Budapesten élek és akármilyen hihetetlen nem ugrik minden cég egy 21 éves, frissen diplomázott irodában soha nen dolgozott emberért (én 3 évet gyárban dolgoztam soron előtte) 1 évet ráhúztam még diplomásként a gyárban mert nem igazán találtam állást, a gyár átvett volna irodára, kevesebb pénzért mint a soron dolgozva mert nem volt ugye éjszakai, hétvégi pótlék.. kösz nem. 1 év után 2016ban 130 ezer nettóért találtam irodai munkát, ráadásul 8.5 óra bejárva..elvállaltam mert muszáj valahol elkezdeni, 2 évet dolgoztam ott amúgy nagyon szerettem és ők is engem mikor elmentem szülni, 2 év után visszamentem, lett egy tulajdonos váltás akik meg engem tettek irodavezetőnek, szóval jelenleg a 130 ezres bérem négyszereséért dolgozok napi 5-6 órában. Az hogy elkezd kevesebbért dolgozni nem jelenti azt hogy örökké így lesz..
2022. febr. 10. 12:30
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Többet mostam a hajam, és több farmert fogyasztottam el, mint itthoni nadrágot amíg bejártam. Teljesen más volt, akkor általában a fél hónapban vettem a kaját, másik felében meg főztem, most meg csak max. heti 1x veszek kaját (rendelem). Azért a kozmetikust meg a fodrászt ne keverjük ide. :D Amit megspórolok a bkk bérleten, az elmegy a rezsi költségre (és így is utazom néha, szóval kell havi 10 vonaljegy).
2022. febr. 10. 12:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Rossz.
2022. febr. 10. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!