Nagy cég már tud valamit, ha október közepétől kötelező mindenkire érvényes távmunkát jelentett be??
nem épp egy sufnicég, egy nagy multi, sokezer emberrel itthon.
És mindenki irodai fronton okt közepétől határozatlan ideig távmunkába megy, ahogy 20. márciusában.
Ezek már tudnak valamit?
Lehet nemzetközi stratégiai döntést hoztak, és elébe mennek az eseményeknek.
Csak a magyar kormány csinál nemzeti sportot abból, hogy behajolva, letolt gatyával várja a vírust.
Én csak átlag újságolvasó magyar ember vagyok, de csöppet sem lepődtem meg ezen a döntésen.
Ha én lennék ott a nagyfőnök, talán konkrét időpontot nem jelöltem volna meg, de mindenkinek utasításba adnám, hogy mind eszközökben, mind munkaszervezésben szeptember közepére álljon mindenki készen arra, hogy ha távmunkát kell elrendelni, akkor zökkenőmentesen, pár nap alatt át tudjanak állni.
Végül is ebben már van gyakorlata a cégeknek, sőt, a korábbi távmunkás időszakok tapasztalatait is lehet hasznosítani.
Normális és előrelátó cég.
Én örülnék, hogy ott dolgozhatok. Odafigyelnek a dolgokra ÉS az emberekre is.
Igen tudják, hogy előre kell szólni és nem egyik napról a másikra kapkodni.
Nálunk opcionális lesz.
Inkább a biztonság kedvéért lesz bevezetve az elmúlt évek tapasztalatai alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!