Nem kaptam meg az SZJA visszatérítést, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Januárra nem kaptam semmivel több fizetést, mint eddig (25 év alatti vagyok, 8 órás munkarendben bejelentve). A főnök csak hápog, nem hallott még erről a "hülyeségről", ami az SZJA mentesség, szerinte ilyen nincs.2022. febr. 8. 16:44
12/14 anonim válasza:
Ha nem vagy bejelentve és csak feketén dolgozol, akkor nem jár.
13/14 anonim válasza:
A NAV honlapján van egy funkció, ahol meg tudod nézni, hogy fizeti-e után a tb-t. Taj szám és születési dátum kell hozzá. Ha ott nem látszik, hogy biztosítva vagy, akkor valszeg be se jelentett, azért nem kaptál többet. Bérpapírt pedig mindenhol kötelező adni, azt azonnal kérd el a főnöködtől.
14/14 anonim válasza:
Legalább annyival kisebb lesz a költségvetési hiány... nincs ingyen ebèd, ezt a pénzesőt sajnos meg fogjuk majd fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!