Megjött már az szja visszatérítésetek?
Figyelt kérdés
Postán, vagy utalva kértétek?2022. febr. 7. 11:18
A kérdező szavazást indított:
Igen megjött, postán kértem.
Igen megjött, utalva kértem.
Nem jött még meg, postán kértem.
Nem jött még meg, utalva kértem.
33 szavazat
1/12 anonim válasza:
Február 15-ig kézbesítik azoknak, akiknek visszajár - így "nem értem" a kérdést.
Nem, nem febr. 2 és 4 között, mint azt némelyek állítják.
2/12 anonim válasza:
""Minden érintett megkapja február 15-ig a családi adó-visszatérítést – erről Varga Mihály beszélt aTv2 Mokka című műsorában.""
3/12 A kérdező kommentje:
Vannak ismerőseim akik már megkapták. Az egyik utalva kérte és ma jött meg neki, volt aki postán kérte és már múlt héten megkapta. Ezért kérdezem.
2022. febr. 7. 11:54
4/12 anonim válasza:
Oké, tehát Te is tudod, hogy van, aki már megkapta és van, aki még nem.
Bocs, de akkor nem értem, hogy miért a kérdés: az mit változtat a helyzeteden, hogy ha az emberek pl. 50-60 %-a megkapta már?
A határidő febr. 15 - most addig mindenki minden nap megkérdezi?
5/12 A kérdező kommentje:
#4 Talán azért kérdeztem mert, nem is tudom... érdekel??? Bocsánat, ha a kérdésem negatívan érintette az érzékeny lelkedet.
2022. febr. 7. 13:48
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szavazóknak!
2022. febr. 8. 07:49
7/12 anonim válasza:
Én még nem kaptam, de nem is hallottam olyat, akinek utaltak volna
9/12 A kérdező kommentje:
#8 Igen képzeld a gyerkőc megint kinőtte a cipőjét. Az a 12.000 Ft el is ment.
2022. febr. 9. 08:01
10/12 anonim válasza:
És mi lesz júniusban amikor elfogy a családi, a gyerek kinövi a szandált, cipőt és még száj visszatérítés se lesz (addigra annak is a valagára vertek)? Jár mezítláb? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!