Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Még tavaly benyújtottam a...

Még tavaly benyújtottam a papírt, el is fogadták, a munkáltató által kiadott papíron a 65.sorban van összeg, de viszont nav oldalán lekérdeztem ott pedig 0 látok. Itt a kép róla : kepkuldes.com/image/JVlU0Q Most akkor kapok vissza?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A nav adószámládon nem látod a havonta levont munkavállalói szja-t. De amúgy cuki, hogy még a navos számlaszámot is kisatíroztad :)
2022. febr. 7. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Figyi, nem kell teleszórni a netet a fotóval. Facebook-on is megírták már neked, hogy ebből nem derül ki.
2022. febr. 7. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A NAV adószámládon nem fogod látni azokat az SZJA összeget, amelyeket egy foglalkoztató levont a béredből. Mivel azok az összegek a cég adófolyószámláján összesítve egy összegben szerepelnek, mint az állam felé megfizetendő közteher.

A saját adószámládon kizárólag azokat a befizetett összegeket látod, amelyeket Te magad fizettél be valamiért. Például ha adószámos magánszemély lennél, akkor találnál ott összegeket. Egy munkaviszonyból származó jövedelem esetén ez nem így működik.

2022. febr. 8. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!