Nem kaptam meg az SZJA visszatérítést, mit tudok tenni?
Na jó tisztázzuk akkor mielőtt követelőzöl,mert nem tudod mit kérsz a főnöködtől.
Az SZJA visszatérítést nem a munkahelyed utalja ki,és gyerekek után jár családoknak.Azt (elvileg) postai úton már valaki megkapta,bankkártyára február 14-ig kapják meg.(ha megkapják)
Az adómentesség jár neked amire te gondolsz,ha 25 év alatti vagy.Azaz amit eddig adóalapnak vontak le havonta azt most fizetés mellett kellene kapnod.
(TB-t és nyugdíj járulékot ugyan úgy vonnak)
Én legalábbis kapom.
Valóban nem visszatérítés, hanem mentesség, de nyilván te is erre gondoltál.
Velem kitöltetett egy papírt a könyvelő, amin ha jól értettem arról nyilatkoztam, hogy a fizetésemmel együtt, vagy utólag jóváírva szeretném megkapni az összeget. Nem tudom ez feltétlenül szükséges-e ahhoz, hogy rögtön a fizetéseddel együtt kapd, ennek járj utána.
Illetve a cég utalta a pénzt, tehát ha a főnököd nem tudja, hogy van ilyen, akkor azért nem kaptad meg. Ettől még ez neked jár, legrosszabb esetben is vissza tudod majd igényelni gondolom (ha a főnököd már befizette az államnak az utánad járó szja-t).
Te valami elképesztő helyen dolgozhatsz ha a főnök ennyire nincs képben a dolgokkal...
Be vagy egyáltalán jelentve?Hogy nem kaptál bérpapírt?Késik vagy soha nem is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!