Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon alkalmazottként...

Magyarországon alkalmazottként (tehát nem vállalkozóként) vannak olyan munkakörök, ahol havi bruttó 1 millió forint felett vannak fizetések?

Figyelt kérdés
És melyek ezek a munkakörök?

2022. febr. 7. 15:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
IT-szektor-ban van tapasztalatom, itt sok pozícióban meg lehet keresni pár év után ennyit. Szoftverfejlesztésen kívül sales, marketing területen is, meg egy senior PM vagy graphic designer is simán behúz ennyit.
2022. febr. 7. 18:21
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Senior középvezető is keres ennyit..
2022. febr. 7. 18:33
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Kőművesnek túlzás. Mi most újítunk fel, és igen, 1 hónapra 1 milliós munkadíjat elkért az ember. De ez nem egy olyan munka, amit egyedül végez! Van egy állandó alkalmazottja, meg szokott hívni napidíjra segédmunkásokat is. Ad számlát. Szóval azért nincs meg neki a nettó millió egy hónapban, szerintem olyan 500-600.000 ft-ot keres rajta. Igaz, hogy du 3-nál tovább sosem maradtak, szóval lehetett volna ezt gyorsabban is csinálni, de már nem fiatal az ember, ő sem akar megszakadni.

Szóval én nem irigylem tőlük, pláne, hogy koszos, és nehéz fizikai munka. Én nem sajnáltam tőlük ezt a pénzt, szerintem reális. És nem mondanám, hogy minél kevesebbet tanult, annál jobban keres. Elég nehéz manapság jó szakembert találni, mert a legtöbb annyira ostoba és lusta, hogy odajön részegen dolgozni, és egy falat nem tud egyenesen felhúzni. Ez a kőműves szerintem elég okos ember, igaz, hogy nyilván nem vele beszélgetnék az élet nagy filozófiai kérdéseiről, de gyakorlati tudása sokkal nagyobb van, mint nekem.

2022. febr. 7. 18:42
 24/28 anonim ***** válasza:
56%

persze, nekem is misi felett van a bruttóm

pénzügyi és biztosítási szektor, információ és kommunikáció a két legjobban fizető terület Mo-n és az EU-ban

2022. febr. 7. 22:50
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalt mérnök, it fejlesztők, stb, ahol elég komoly tudást várnak el
2022. febr. 9. 12:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Talán meglepődtök, de egy orvos is. Persze, nem kezdőként.
2022. márc. 11. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:
És nem bruttóban, hanem nettóban...
2022. márc. 11. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:

Aki multi felsovezetoi szintet irt, az mit erez? :)

Bar vegulis valoban, pl. 4 millio brutto is 1 millio brutto felett van.

2022. márc. 11. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!