Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudtok elérni 30 ezer/nap...

Hogy tudtok elérni 30 ezer/nap pénzt Wolt futárként?

Figyelt kérdés

Budapesten dolgozom mint Wolt futár, robogóval, heti 5 napban, 9-től 17ig, párhuzamos címekkel.

Ebben az idő intervallumban átlagban 13-14 db címem van és 13-14 ezer forintot keresek naponta.

Mindenki 25-30 ezer/napról beszél, én meg a 20at nem érem el... Mit rontok el? :D

2022. febr. 3. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem jobban kell megnyomni hanem olyankor dolgozz amikor van munka is. kommentek alapjan itt az derult ki hogy ha okosan csinalnad akkor fele ennyi munkaidovel kereshetnel tobbet mint most
2022. febr. 5. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Biciklis futár vagyok a Woltnál, egy ideje már csak mellékállásban. Ebédidőben az igazi pörgés csak 1,5-2 óráig tart, este jóval hosszabb. 13-14 cím jó eséllyel összejöhet 17-21h között.

Jól sejted, délután érdemes hazamenni kajálni meg pihenni, mert akkor úgyis pangás van. A napi 30 ezres bevétel robogóval tényleg összejöhet, de csak akkor, ha mindkét csúcsidőszakban dolgozol. Egyszer egy étteremnél várakozás közben egy robogós kollégával beszélgettem, és megmutatta a telefonján, hogy aznap mennyit keresett: este f8 körül már 27 ezernél tartott, és azt mondta, hogy 35 ezerig meg sem áll. Mindezt úgy, hogy csak ebéd- és vacsoraidőben dolgozott.

2022. febr. 8. 22:29
 13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező melyik vidéken dolgozol?
2022. márc. 26. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!