Hogy tudtok elérni 30 ezer/nap pénzt Wolt futárként?
Budapesten dolgozom mint Wolt futár, robogóval, heti 5 napban, 9-től 17ig, párhuzamos címekkel.
Ebben az idő intervallumban átlagban 13-14 db címem van és 13-14 ezer forintot keresek naponta.
Mindenki 25-30 ezer/napról beszél, én meg a 20at nem érem el... Mit rontok el? :D
Ennyit számít a vacsora időszak?
Nem akarok senki pénztárcájában kutakodni...
Ti hánytól hányig dolgoztok?
Én ugyan nem vagyok futár de elsőre is az jutott eszembe, hogy ebéd előtt hány fuvarod van? Van egyátalán? Ha nincs akkor minek dolgozol 9-től?
Az emberek jelentős része vagy ebédre vagy vacsorára rendel. Legalábbis szerintem... Ezt az időszakot kellene lefedni.
Igaz en Foodpandaval dolgozom de ami az en tapasztalatom:
11-1/2ig van rengeteg cím.
Aztán pangás.
Majd 5-7 között sok.
Péntek szombat (de inkább szombat) este volt a legtöbb. Töménytelen..
Gondolom nyomják úgy 10-14-ig, meg 18-22-ig, mivel ezek azok az intervallumok, amikor a rendelések 80-90%-a jön.
Gondolom nem nagyon kell kifejtenem, hogy az emberek általában ebédet és vacsorát rendelnek, nem pedig tízórait és uzsonnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!