Napjainkban megéri közgazdaságtant tanulni? Vagy nem lehet belőle megélni? Ha nem lehet vele milliós fizetést elérni, akkor inkább nem vágok bele
Alkalmazott kozgazdasagtan, penzugy es szamvitel irany + mester + nemzetkozi penzugyi tanfolyamokkal kiegeszitve + angol es nemet altalanos es szakmai nyelvtudassal biztosan hasznos tagja lesz a tokeeros multicegeknek, akik biztosan megfognak fizetni.
A lenyeg, hogy sose allj le a tanulassal!
"Ha nem lehet vele milliós fizetést elérni, akkor inkább nem vágok bele"
Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább kevesebb legyen a fizetésem, de szeressem azt, amit csinálok. A munkahelyen töltjük az életünk jelentősebb részét aktívan, nem mindegy, hogy hol és mivel tesszük ezt akár 40-50 évig is.
Ne (csak) ez szerint válassz szakmát!
Persze, hogy lehet, csak jónak kell lenni benne, és kell jó pár év tapasztalat, tudatos karrierépítés stb.
Én mérnök BSc után csináltam közgáz MSc-t. Igaz vezetői karrierút kell hozzá, de a szakmai szervezetek és recruiterek statisztikái alapján még pár év és nem elérhetetlen ez a bérszint.
Ez elkeserítően hangzik, főleg hogy 650 nettót középfokú végzettségért is megadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!