Bruttó 350-es bérből hogy lehet 180 milliós megtakarítást elérni 4 év alatt?
Figyelt kérdés
NAV-os vagyonosodási vizsgálat egy narancsárnyalatú 27 éves úriember kapcsán.
4 éve fejezte be az egyetemet. Elhelyezkedett azonnal, a havi illetménye (mivel közszolga...) 350 bruttó. A vagyonbevallása szerint más jövedelme nincs, nem örökölt stb.
És nagy hirtelen 180 millió lett az összességében 8 banknál vezetett számláin mint megtakarítás.
Tehát 350 bruttóból 4 év alatt 180 milliót össze lehet spórolni, minden egyéb bevétel és öröklés nélkül.
ÉRTEM.
A NAV vizsgálat lezárult, eredményt nem hozott, a dolog abszolút reáélis (ld NAV)
Valaki ezt kiszámolja nekem?
2022. jan. 22. 12:44
2/5 anonim válasza:
Veszel bitcoint az összes megtakarításodból.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de ha kideríted, kérem a receptet. :)
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ennyire jól kamatozott neki a kriptovaluta, vagy valamilyen illegális ügyei vannak, és a narancssárga színe miatt megússza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!