Hogyan lehet kibírni a 8:20 perc munkaidőt?
Figyelt kérdés
Nekem ez olyan sok. Szetunom az agyam. Mindig mínuszban van a munkaidő balanszom. Tavalyról most van 17 óra minuszom. Amit le kell ülnöm. Mit csináljak?2022. jan. 31. 16:37
1/11 anonim válasza:
Olvass vagy tanulj, ha nincs melód!
3/11 anonim válasza:
Ügyesen.
Mi lenne veled egy gyárban ahol 12 órát kell dolgozni?
Mondjuk ott lehet nem unatkoznál, mert dolgozni kell.
Vagy mondok rosszabbat:
Dolgozz gyárban 8 órát 2-3 műszakban (sok helyen még így is le kell dolgozni a kajaidőt) aztán majd túlóráztatnak szombaton és/vagy hétközben. Ahhoz mit szólsz?
5/11 anonim válasza:
Volt egyszer egy ilyen munkahelyem. Eleinte az összes facebookos játékban a rekordjaimat döntögettem napi 4-5 órában. Aztán lett egy távmunkában végezhető másodállásom, és azt csináltam a fölös időmben.
6/11 anonim válasza:
Én kb havi 20 könyvet olvastam ki egy ilyen melóban
7/11 anonim válasza:
tanulj, hogy jövőre ne szabadidővel fizessenek a fizikai munkádért cserébe.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet ám olvasgatni meg gyöngyöt fűzni.
2022. jan. 31. 18:29
10/11 anonim válasza:
Nézz Aleska Diamond és Michelle Wild videókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!