Mennyi pénzt kérhető el egy épületzárásért ami maga 2 perc, na de az út emiatt oda vissza jó másfél óra? És munkaidőn kívül?
Mennyi pénz kérhető el ebben a spéci szituban? Munkaidőm lejár 16kor, hazamegyek. Majd (emberhiány miatt nincs gondnok) vissza kéne mennem 20 órára amikor mindenki távozik és lezárni az épületet. Maga a zárás és riasztózás 2 perc. Na de az út nekem emiatt plusz 2x 45 perc, másfél óra.
Mennyi pénz kérhető el ilyen paraméterekkel?
Mondtam a főnöknek ha napi 2 órát elszámol túlórában (utazás eleve másfél + a szívesség hogy napi 4x utazok a cég kedvéért) akkor beszélhetünk róla.
Ő meg nem akar ennyit adni, mert azt mondja a zárás maga 2 perc. Oké de az utazás meg másfél óra. És eleve nincs kedvem naponta 4x utazni a cég meg lakhely között. Jó pénzért esetleg.
Szerintetek mennyi lenne a reális korrekt bér erre?
Miért nem az utolsó aki elmegy az zárja az üzemet? Távolról is lehet üzemeltetni a riasztót.
Kérhetsz két óra munkának megfelelő óradíjat. Esetleg a munkaidődet csináljátok úgy hogy nem reggel kezdesz de záráskor végzel.
"Kérhetsz két óra munkának megfelelő óradíjat."
Az eleve nem okés mert ez nekem nem sima óradíj (sima munkaidőm már letöltve) így csak túlóra lehet ami kapásból óradíj 50% pótlékkal.
Én nem vállalnám semennyi pénzért se. Mert így az utazás miatt abszolút nem tervezhető a munka utáni szabadidőd. Egy nő is általában nem tolerálja az ilyesmit. Én örülök ha vége a munkaidőmnek és utána tudom, hogy ráérek. Nem hogy még este kocsikázzak 2x45 percet.
De ha konkrét összeget kéne mondani akkor azt mondanám, hogy napi 4 óra túlóra pénzért esetleg elvállalnám. De az üzemanyagot is te fizeted? Mert akkor totál nem éri meg.
"Miért nincs az ottmaradók közül megbízva valaki?"
mert senkiben se bíznak annyira hogy a kulcsot a kezébe adják azért nem
"üzemanyagot is te fizeted?"
BKV. kocsi fel se merül mert nincs.
egyébként most le leszek trollozva de vszínű az a forgatókönyv lesz belőle hogy egy fillért se kapok és ha nem vállalom kirúgnak.
vszínű ez lesz.
Ha ilyen goreny a fonok akkor nem sokat veszitesz a kirugassal.
Ha tenyleg csak napi 2perc, akkor csinalja meg a fonok a zarast. Majd rajon, hogy nem ugy van az.
" Majd rajon, hogy nem ugy van az."
Mar rájött mert pár napig ő zárt épp ezért keres most embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!